2777
2789
چه پیامدی ؟- امیدوارم هرچی که هست ، سرم بیاد . ی‌جورایی من ۲۴ساعته دارم جلوی گریه‌مو می‌گیرمدرسته ، ...

خودکشی(بد تر از این دیگه چیزی نیست)

دوستی داری که بخوای باهاش حرف بزنی؟(باور کن حرف زدن با یکی میتونه خیلی آرومت کنه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه، چقدر شما مهربونی دورت بگردم🥺❤️مامانم سرطان سینه داره منم سنم زیاد نیست واقعا کم آوردمایشال ...

خوبی از خودتونه قشنگم:))🩵

الهی عزیزم🥲وضعیت مادرتون چطور هست ؟- تشخیص زودهنگام دادن ؟- نظر دکترشون چیه ؟- 

من مطمئنم که مادرتون خوب می‌شن عزیزدلم ، این سرطان از نوع سرطانی هست که در اکثر مواقع بسیار خوش‌شیم و قابل درمان هست . پس هرگز امیدتون‌رو از دست ندید ، دختری به خوش‌رویی و خوش‌قلبی شما  خدا حتماً مادرتون‌رو به فرشته‌ای مثل شما می‌بخشه . سل‍ام من‌رو به مادرتون برسونید

🌸🤍

واقعاً حستون‌رو درک می‌کنم ، خودم‌هم مشکل‍اتم ۲برابر سنمه ..

خوبی از خودتونه قشنگم:))🩵الهی عزیزم🥲وضعیت مادرتون چطور هست ؟- تشخیص زودهنگام دادن ؟- نظر دکترشون چ ...

مادرم از لحاظ روحیه خوبه فقط گاهی درد داره، زود تشخیص داده نشده ولی دکترا گفتن باید شیمی درمانی بشه و بعدش جراحی واقعا نمیدونم قراره چه اتفاقی بیفته من سنی ندارم واقعا اینهمه فشار خیلیه برام.

دورت بگردم عزیزدلم خدا حفظت کنه خیلی با شخصیت هستین،نگران نباش این روزا هم میگذره شما فقط قوی ادامه بده🤍

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

خودکشی(بد تر از این دیگه چیزی نیست)دوستی داری که بخوای باهاش حرف بزنی؟(باور کن حرف زدن با یکی میتونه ...

بله .. تجربه‌ش‌رو داشتم .. بگو خاک بر سر من که عرضه نداشتم درست انجامش بدم

ام .. شاید باورت نشه ولی نه ... چون همه‌شون بخاطر همین ، ازم فاصله گرفتن .. گفتن که خودشون یا خانواده‌شون دوست ندارن که با فرد مشکل‌داری مثل من ، در ارتباط باشن . چندباری‌هم حالم خوب نبود و جلوشون گریه‌م گرفت بخاطر همین باهام دعوا کردن و گفتن که من من افسرده و حال به‌هم زن و .. هستم و دیگه نمی‌خوان من‌رو ببینن چون باعث می‌شم که حالشون بد شده

هی دیگه اشکالی نداره ، خیلی‌وقته که به تنهایی عادت کردم

ی‌وقتایی اینجا تاپیک می‌زارم ، دلم باز می‌شه ولی بازم حس می‌کنم می‌بینم تنهام:) 

مادرم از لحاظ روحیه خوبه فقط گاهی درد داره، زود تشخیص داده نشده ولی دکترا گفتن باید شیمی درمانی بشه ...

خداروشکر که حالشون از لحاظ روحی خوبی ؛ بهشون بگید که حتماً به خودشون ایمان داشته باشن چون زن‌ها ، فوق‌العاده‌ای قوی و زیبا هستن🌻✨💛

به امید خدا ، انجامشون می‌دن و خوب می‌شن پس نگران نباش قشنگم🌸🩷

درکت می‌کنم ، اگه دوست داشتی با من حرف بزن ؛ بلکه یکم تخلیه شی و حالت بهتر شه ، منم خوشحال می‌شم که توی شرایط سخت  کنارت باشم🤍

آخی خیلی ممنونتم عزیزدلممم ، خوبی از خودتونههه و همچنین خدا شما و مادر گلتون‌هم خیلی حفظ بکنه🩵

دارم سعیم‌رو می‌کنم ولی خب.:) هعی

خداروشکر که حالشون از لحاظ روحی خوبی ؛ بهشون بگید که حتماً به خودشون ایمان داشته باشن چون زن‌ها ، فو ...

مرسی که انقدر بهم دلگرمی دادی گلم🥹❤️

ممنون عزیزدلم شما هم میتونی روی من حساب کنی تاجایی که بتونم کمکت میکنم، جسارتا چند سالته؟

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

جلوی گریت و نگیر خب

منی که درحال خوندن تاپیکات بودم (راستی ، چقدر زیبان) و با خوندن هر جمله ، به این فکر می‌کردم که : کاش اونم ، اینارو بهم می‌گفت / چرا اونم اینقدر منو دوست نداشت ؟- 

مرسی که انقدر بهم دلگرمی دادی گلم🥹❤️ممنون عزیزدلم شما هم میتونی روی من حساب کنی تاجایی که بتونم کمک ...

خواهش می‌کنم قشنگم ، کاری نکردم🩵

خیلی ممنونم عزیزم ، شما لطف دارید🥲🤍

من چندسالمه ؟- حدس بزن ولی فکر نکنم بتونی😭🤣شما چی ، چند سالتونه ؟- 🌝

خواهش می‌کنم قشنگم ، کاری نکردم🩵خیلی ممنونم عزیزم ، شما لطف دارید🥲🤍من چندسالمه ؟- حدس بزن ولی فکر ...

فکر کنم 20 سال😅من خیلی سنم کمه 15 سالمه

فکر کنم 20 سال😅من خیلی سنم کمه 15 سالمه

نه ، 1۷ ؛ ۱۸سالم نزدیکه ؛ ولی آفریننن حدست خوب بود😌😂🩵

آخی عزیزم ای‌جاننن ، جای خواهرمییی (خواهر ندارم ولی خب تو جای خواهرمی ، خیلی برام دوست‌داشتنی و عزیزی✨🌸)

بله .. تجربه‌ش‌رو داشتم .. بگو خاک بر سر من که عرضه نداشتم درست انجامش بدمام .. شاید باورت نشه ولی ن ...

خوشحالم که هنوز حالت خوبه و سالمی (واقعا خوشحالم)

لطفا دیگه اینطوری درباره خودتت صحبت نکن . نمیخوام بهت انگيزه یا امید الکی بدم

ولی درباره افسردگی که داری کاملا درکت میکنم و باور دارم که چقدر سختی میکشی  

خب راستش چرا باورم نشه که دوستی نداری  منم ندارم و خب منم واقعا به تنهایی عادت کردم (این خوب نیست که عادتت کنی چون که اونوقت یعنی جز پدر و مادرت دیگه کسی رو نداری که حتی بخوای باهاش صحبت کنی)و خب میدونی بنظره من نباید واقعا پیشه یک دوست درد و دل کرد  بنظرم باید با یه هم دم اینکارو کرد  (هم دم داستانش با دوست جداس چون که توش شما نه دوستید نه پارتنرید نه چیزی صرفا هم دم همدیگه اید )

میدونی تو حال بهم زن نیستی تو درواقع کسی هستی که نیاز به حرف زدن داره  و اینکه اگر قصد ندارن که ببیننت خب واقعا اهمیتی نداره اونی که بخواد بره میره و تو نباید واسش ناراحت بشی و یا حتی اهمیت بدی

نمیدونم چی بگم که بخواد حالتو بهتر کنه

و اینکه  برای اولین باره که  یک شخصی با تمام وجودم درک میکنم

پس ازت میخوام یه چیزی رو بپرسم 

چیکار کنم که بهتر شی؟

نه ، 1۷ ؛ ۱۸سالم نزدیکه ؛ ولی آفریننن حدست خوب بود😌😂🩵آخی عزیزم ای‌جاننن ، جای خواهرمییی (خواهر ند ...

دورت بگردم عزیزدلمممم واقعا خیلی بیشتر از سنت میفهمی

مشکل توی زندگی همه هست،

هروقت دلت گرفت من هستما

کمترین کاری که میتونم کنم اینه که گوش شنوا باشم برات🤍🌱

منی که درحال خوندن تاپیکات بودم (راستی ، چقدر زیبان) و با خوندن هر جمله ، به این فکر می‌کردم که : کا ...

قربونت برم)

لیاقت نداشت ، چیزای قشنگ تری منتظر توعه ، غرق نشو تو آدمی ک شاید غرق ِ یکی دیگست..

میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`