دوستان هر شب اگر در توانم بود براتوان مطالبی راجعبه طب اسلامی خواهم گداشت..
در این محیط ها هم بهتره چیزی یاد بگیریم و در زندگیمون استفاده کنیم...
طب اسلامی مرجعش اهل بیت (ع)هستند پس افرادی که شیعه نیستند و قبول ندارند بهتر در تاپیک حضور پیدا نکنند(با احترام)
طب اسلامی کلا احادیث و روایت 14 معصوم هستند افراد سرشناس در این زمینه که بنده میشناسم استاد عباس تبریزیان و استاد خیر اندیش هستند..که بنده مطالبی رو میذارم رو از آقای تبریزیان برداشت میکنم ویا شاگردانش...
دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
به طور کلی در روایات نزدیک ۲۰۰مورد گیاه اسم برده شده که همه اینها با روش مصرفی که براش ذکر شده بدون ضرر هستند.۵۰هزار گیاه در کتب طب سنتی شمارش شده و در درمان موثر هستند ولی عوارض و ضرر دارند که چای یک مورد آن هست.مثلا جالیتوس آنرا برای عفونت چشم تجویز کرده.(قانون،نسخه عربی حلی،ج۷ص۲۶۴)چای گیاهی است که چندان خاصیت درمانی ندارد.از طرفی عوارض بسیار متعددی براش ذکر شده.برگ چای به طور طبیعی مواد سنگین و نیترات و سموم موجود در هوا را به خودش جذب میکند لذا به خودی خود سرطان زاست .یادم هست دکتر خیراندیش پیشنهاد داده بودند در بلوارها و کنار جاده ها چای کاسته شود تا سموم دود ماشینها را جذب کند.به صورت محدود شهرداری ارومیه این رو اجرا کرد اما بعد فراموش شد.
البته این چای سیاه که مردم مصرف میکنند برگ گیاه چای طبیعی نیست.این چای در موسسه هاتمن انگلیس به روش بیولوژی مولکولی دستکاری ژنتیکی شده و تراریخته است و پس از برداشت فرآوری میشه و رنگ و طعم دهنده های شیمیایی اضافه میشه.از جمله اینها نیکوتین هست.برای همین چای سیاه اعتیادآور است.چای سبزی که تبلیغ میشه همینچای تراریخته هست منتها رنگ سیاه بهش نمیزنن و کلروفیل صنعتی بهش میزنن.چای سفید هم که در بازار وجود داره گیاه چای به صورت کال هست که با روش های شستشو رنگش رو میگیرن و نیترات و آمونیاک بهش میزنن و سفید میشه.
الان فکر کنم بهتر میتونید درباره چای قضاوت کنید.
دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
میشه برای رفع سنگ صفرا اگه مطلبی دارین بذارین ممنونم
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
من یه پیشنهاد دارم , شما یه تاپیک نیمه خصوصی بزارین و پستهای آموزشی رو اونجا بزارین , بعد یه پست سوال و جواب هم ایجاد کنین , اینجوری پستهای آموزشیتون راحتتر در دسترسه