2777
2789
عنوان

طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 77094 بازدید | 206 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

‍ 🌺طرز تهیه غذای بی نظیر

#شیر_و_گوشت:🌺

🍲ابتدا مانند آبگوشت و برای این که طعم غذا بهتر شود گوشت را با پیاز و روغن تفت دهید سپس شیر را که قبلا جوشانده اید به مقدار مناسب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس زیر غذا را بسیار کم کنید و بگذارید تا خوب پخته شود.

💠با توجه به این که شیر مانند آب نیست و امکان دارد ببرد زیر غذا حتما باید بسیار کم باشد.(میتوانید از شعله پخش کن استفاده کنید.)

💠در انتها با توجه به سلیقه خودتان می توانید ادویه مناسب(زرد چوبه ،فلفل..) اضافه کنید.

💠اگر مقداری آرد جو یا سویق جو در انتهای فرایند پختن به غذا اضافه کنید بسیار خوشمزه خواهد شد.

💎می تونید از سبزی برگ چغندر هم استفاده کنید هم طعم ورنگ متفاوتی به غذا می دهد وهم خواص دارویی بی نظیری آن بهره مند بشوید 😋

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
درمرورد سنگ صفرا مطلب ندارین

✅درمان سنگ کیسه صفرا:

🔴این بیماری اصلا نیازی به عمل ندارد
درمان سنگ کیسه صفرا -آیت الله تبریزیان

۱-جامع+ آب دم کرده پنجاه گرم سنای مکی اگر جواب نداد با سقمونیا(۲ گرم سقمونیا را دریک لیوان آب جوش حل کنید و با جامع بخورید)
۲-سی عدد هسته خرما را بجوشانید تا آبش نصف شود و هرروز بخورید که نفخ حاصل از سنگ هم درمان میکند.

✅درمان کبد چرب

1️⃣ابتدا باید اصلاح مزاج واصلاح تغذیه راشروع کنید ازجمله مواد اصلی مانندروغن ونمک طعام که باید طبیعی باشد.

2️⃣اصلاح کبد(چیزهایی که برای کبد مفید هس مصرف کنید وچیزهایی که مضر هس پرهیزشود)

3️⃣مرکب1 درمان اصلی ومهم است

3️⃣مصرف دمکرده سنای مکی هر سه روز یکبار

✅پرهیزات

1️⃣آب بین غذا

2️⃣نوشیدن آب بصورت ایستاده درشب

3️⃣جرعه جرعه نخوردن(یعنی پرهیز از تندتندخوردن)

4️⃣آب یخ وخیلی خنک

5️⃣نمک صنعتی

6️⃣چای-میوه غیرفصلی-رنگ موی شیمیایی-فالوده صنعتی-قندوشکرسفید-سرخ کردنی زیاد-ادویه جات زیاد-گوشت گاو-دخانیات ومشروبات الکلی-سس ورب کارخانه ای و....

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

دوستم، این آقای رنجبر نمایندگی رفسنجان شماره تلفن ندارن!آدرسشون رو  میشه بدین؟

کودکان را از جهنم نترسانید،ذات آنها را پاک پرورش دهید...به آنها وعده ی بهشت ندهید،به آنها بگویید خوب بودن،لازمه ی انسانیت است...
دوستم، این آقای رنجبر نمایندگی رفسنجان شماره تلفن ندارن!آدرسشون رو  میشه بدین؟

ببخشید من همین اندازه اطلاعات دارم...با توجه به اسمشون پرس و جو کنید

💠 خوراک مفید در فصل زمستان💠

💐 امیر المؤمنین عليه ‏السلام می فرمایند

❄️ أَكْلُ الْجَوْزِ فِي شِدَّةِ الْحَرِّ يُهَيِّجُ الْحَرَّ فِي الْجَوْفِ وَ يُهَيِّجُ الْقُرُوحَ عَلَى الْجَسَدِ وَ أَكْلُهُ فِي الشِّتَاءِ يُسَخِّنُ الْكُلْيَتَيْنِ وَ يَدْفَعُ الْبَرْدَ.

❄️ خوردن گردو در گرماى شديد، حرارت بدن و زخم‏هاى تن را تحريك مى ‏كند، امّا خوردن آن در زمستان، كليه ‏ها را گرم مى‏ كند و سرما را دفع مى ‏كند.

كافى(ط-الاسلامیه) ج 6، ص 340، ح 1

@

ببخشید من همین اندازه اطلاعات دارم...با توجه به اسمشون پرس و جو کنید

باشه ممنون 🌹

کودکان را از جهنم نترسانید،ذات آنها را پاک پرورش دهید...به آنها وعده ی بهشت ندهید،به آنها بگویید خوب بودن،لازمه ی انسانیت است...

درمان #چاقی موضعی

سنا هفته ای یکبار

ترک ناهار

پودرآویشن ونمک قبل وبعدازغذا

استفاده ازشحم گاو

نخوردن سوپ ودسرباغذا

▪️درمان عمومی #چاقی:

1.  کم کردن غذا و پرهیز از غذای رنگارنگ(خوردن غذای ساده سه ترکیبی)

2.  خوردن ماهی تازه(هفته ای یکبار)،گردو،

3.  خوردن زنیان و گردو باهم

4.  گوشت خشک خوردن

5.  پرهیز از خوراک های چاق کننده

6.  داروی کاهنده اشتها(بقله الفاطمه) قبل از وعده غذایی(یک قاشق چای خوری)

7.  خوردن دم کرده ی سنای مکی(دو قاشق غذا خوری) و یک قاشق شویدو سویق جو (ناشتا دو قاشق غذاخوری)

8.  استفاده از روغن شحم گاو جهت مصرف روزانه بجای روغن های دیگر

9.  حمام رفتن هر روز و بصورت ناشتا(سونا)

10-خوردن خرفه یا تخم خرفه نیم ساعت قبل از غذا

11-حذف کردن وعده ی ناهار

12-قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید-بین غذا آب نخورید

🔷رجب المرجب🔶:

✍✍✍🔵🔵🔵

درمان #تب_کودکان و #شیرخواران در طب اسلامی

درمان1:

1-خواندن سوره حمد 7 مرتبه

2-خواندن آیه الکرسی

3-خواندن دعای تب،دعای حضرت زهرا س در مفاتیح الجنان

درمان2:

1-پاشویه با آب سرد و نمک دریا

2-شربت عسل با آب ولرم

3-خوردن آب سیب

4-خوردن آب پیاز

5-مخلوط حنا با سرکه خانگی را کف پا بمالید و بعد از 15 دقیقه بشویید (حتما بشویید و الا دمای بدن خیلی پایین می آید)

6-ریختن روغن بنفشه پایه کنجد در بینی

7-برگ کاسنی تازه یا کهنه را کوبیده و همراه با روغن بنفشه پایه زیتون روی کاغذ قرار داده و بروی پیشانی با دستمال ببندید

8-خوردن دم کرده ی سنای مکی به مقدار نصف قاشق چایخوری

9-داروی امام کاظم (درمان تب و سرماخوردگی و آنفلوآنزا و ایمنی بدن را بالا میبرد)

10-دم نوش آویشن به مقدار یک قاشق چایخوری

---------------------------------------

🎁درمان #دندان درد

رسول خدا صل الله علیه و آله و سلم فرموده است:

🎁هر کس که دندانش درد می کند انگشتش را بر دندانی که درد می کند بگذارد و با اعتقاد تامه آیه «23 سوره ملک» را هفت(7) مرتبه بخواند ، بخواست خدا دردش ساکت خواهد شد.

《بسم الله الرحمن الرحیم

قُلْ هُوَ الَّذِي أَنشَأَكُمْ وَجَعَلَ لَكُمُ

السَّمْعَ وَالْأَبْصَارَ وَالْأَفْئِدَةَ قَلِيلًا

مَّا تَشْكُرُونَ》

مکارم الاخلاق ، ص 405

🎁میخک نرم بسائید روی دندون قرار دهید علاوه بر کشیدن عفونت، مسکن درد هم هست

🎁بالای ناخن هر دو انگشت اشاره را که قبلا گفته بودم به مدت پنج دقیقه فشار دهید دردتون ساکت میشه

🎁حوله یا کیسه نمک را گرم کنید روی گونه ها بگذارید

🎁دمکرده بابونه و اویشن ، ضدالتهاب و مسکن است دم کن بخور و سرد شده ان را در دهان بجنبانید

🎁پوست و برگ درخت توت را بپزید و صاف کنید و برای رفع درد دندان مضمضه کنید

🎁از دم کردۀ تخم گشنیز روزی 3 تا 4 استکان تناول نمایید

🎁گرد دارچین را در داخل پوسیدگی دندان قرار دهند.

🎁جویدن تخم مرزه مسکن درد دندان است.

🎁مسواک کردن با گرد زردچوبه برای تسکین درد دندان مفید است.

🎁مالیدن فلفل به لثه، درد دندان را ساکت می کند.

🎁سیاه دانه برای درد دندان مفید است.

🎁جویدن نعنا، رافع درد دندان است که از رطوبت باشد.

🎁عناب را ساییده در داخل کرم زدگی دندان بریزید درد ساکت می شود.

🎁یک لیوان اب انار ترش بخورید فشار درد را می کاهد.

🎁یک استکان اب ساقه ریواس بخورید

🎁آب نمک دریا غرغره کنید

🎁سیرو له کنید ضماد کنین رو دندون . اگه عفونت داره دندون ضماد عسل و زرچوبه رو دندون

1- پودر دارچین.

2- پودر زردچوبه.

3- پودر زنجفیل.

4- کوبیده هسته کشمش.

5- کوبیده میخک.

🎁میتوانید هر کدام از این ها را با پودر نمک دریاسالم مخلوط کرده داخل دندان بزارید و پرکنید یا دور لثه یا داخل پنبه بزارید پنبه را دور دندان بزارید.

🎁دقت کنید بهتره نمک حتما باشد اما اگه در دسترس نبود  به اجبار مشکلی نیست!

🎁اب پیاز باپودر نمک.

🎁عصاره سیر باپودر نمک.

🎁روغن یا عصاره میخک باپودر نمک.

موارد بالا  خوب هستند باپنبه بزارید داخل سوراخ دندان یا دور دندان.

🍀  اگر یک وقتی این ها همه جواب نداد علت درد از گرمی هست که سرکه انگور طبیعی باید باپنبه بزارید دقت کنید این مواردها استفاده می کنید باید طبیعی باشند.

🎁  خواندن سوره حمد7مرتبه هم میتواند مفید باشد چون درحمد شفاهست البته باشرایط.... خواندن یک فاتحه به روح پرفتوح حضرت اویس قرنی(قدس سره) این موارد هم بسیار مجرب هست.

⚡️💥یکی از مهترین علل خرابی دندانها مسواک نزدن بعد از بیدار شدن صبح هست زیرا بخارات معده در طول شب برروی دندانها نشسته و دندانها را فاسد و بمرور زمان تخریب میکند.

🎁🎁🎁درمان التهاب ریشه دندان (دندان بدون سوراخ)

اگر ریشه دندان و عصب دندان مشکل داشته باشد و نیاز به تنظیم عصب دارد یا اینکه باید عصب کُشی بشود دو قطره روغن حنظل در گوش طرف دندانِ مشکل دار بریزید.

دندان مثل بقیه استخوان ها خودش را ترمیم می‌کند.

مشکلی که در دندان ایجاد می‌شود این است که باکتری دندان اجازه ترمیم نمی‌دهد و دندان را می‌خورد. اما روغن هندوانه ابوجهل(حنظل) که در دندان می‌ریزند باکتری دندان را می‌کشد. باکتری که کشته شد دندان فرصت ترمیم پیدا می‌کند.

بخلاف کاری که دندان پزشک ها انجام می‌دهند و عصب را می‌کشند.این کار عصب را از بین نمی‌برد بلکه درد دندان را از بین می‌برد.  این کار دندان پزشک ها که عصب دندان را می کشند موجب از دست رفتن استحکام دندان در دراز مدت خواهد شد.

🔹در روایتی از امام کاظم (علیه السلام) آمده: «فإن كان الضرس لا أكل فيه وكانت ريحا قطر في الاذن التي تلي ذلك الضرس.ليالي كل ليلة قطرتين، أو ثلاث قطرات يبرأ بأذن الله»[کافی، ج ۲، ص ۶۵۶]

یعنی «اگر دندان خورده نشده (سوراخ نشده) و صرفاً یک آبسه است، از روغن هندوانه ابوجهل در سوراخ گوشی که در سمت دندان مورد نظر است، چند قطره بریزید، چند شب (سه الی پنج شب) و هر شب، دو الی سه قطره بریزید، به اذن خدا خوب میشود

🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺

چند اصل مهم تغذیه ای توصیه شده  توسط گروه تجارب طب اسلامی  به تمام  محبین طب اسلامی  و دوستداران سلامتی

۱- اصلاح نمک، (عدم استفاده از نمک های صنعتی و کارخانه ای  وید دار شیمیایی و جایگزین نمودن نمک دریای سفارش شده توسط حضرات معصومین علیهم السلام قابل توجه اینکه نمک  دریاچه  باید مورد تایید حکمای طب اسلامی  باشد  پس هر نمک دریایی مورد تایید نمیباشد. ونمک دریاچه خشک شده  قم در الویت قرار دارد)

2- اصلاح روغن، (عدم مصرف روغن های سرد مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت ، روغن کلزا  وجایگزین نمودن روغن های مورد تایید طب اسلامی  به ترتیب اولویت -  روغن زیتون ، روغن شحم گاوی ، روغن زرد گاوی ، روغن زرد گوسفندی ، روغن دنبه گوسفندی ،  روغن ارده کنجد لازم به ذکر است روغن کنجدی که از ریختن کنجد در  دستگاه روغن کشی و بصورت پرس سرد استحصال میشود نه تنها مورد تایید نیست بلکه مضر نیز میباشد

3- اصلاح آب، ( عدم مصرف آب لوله کشی کلردار ؛ و مصرف آب چشمه یا آب چاه یا آب قنات،…). در صورت عدم دسترسی  میتوانید آب شهری بمدت پنج دقیقه بجوشانید ودر ظرف بزرگ وتمیز  خالی نمایید تا گاز سمی کلر متصاعد و دفع شود  وبعد در ظروف شیشه ای  درب دار بریزید ودر جای خنک نگهداری نمایید تا سه روز  اگر در ظرف درب دار باشد مورد استفاده هست  - سنت ریختن آب در کوزه سفالی را احیا نمایید.

4- اصلاح ظروف، (عدم استفاده از ظروف تفلون، آلومینیوم، استیل، چدن کره ای، آهن و… و استفاده از ظروف چدن اصل روسی، مسی،برنجی، سنگی، چینی و سفالی و…).

5- عدم مصرف مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که سودازا می باشند.  ( تمام کنسروها و تنقلات و کمپودها )

6- عدم استفاده از تمام شیرین کننده شیمایی و مضر شامل شکر و قند شیمیایی و جایگزین نمودن عسل و شکر طبیعی و شیره ها براساس ذائقه

7- رعایت تمام آداب سفارش شده از سوی حضرات معصومین علیهم السلام برای  نحوه غذاخوردن  مانند   شستن دست ها و عدم خشک نمودن دست با حوله و ذکر نام خدا نمودن و شکر نعمات الهی و ابتدا  به نمک و ختم به سرکه ( سرکه های طبیعی مورد سفارش طب اسلامی نه سرکه های شیمیایی ) شستن دست و صورت بعد غذا و مسح چشمها و......

7-ترک تدریجی چای اعم هر نوع مارک وبرند و هر رنگ و جایگزین نمودن  جایجوش ها و مطبوخهای  توصیه شده در طب اسلامی مانند گل بنفشه و سنبل الطیب و افتیمون و بادرنجبویه و ....