2777
2789
عنوان

طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 77092 بازدید | 206 پست

✅✅طرز تهیه روغن شحم گاوی

روغن شحم گاو به روغن چربی اطراف قلوه گاه گاو اطلاق می گردد که روغن بسیار لطیفی است و زود آب می گردد. برای این که نسوزد و خوب آب شود باید همراه آن، مقداری از روغن های جاهای دیگر داخل شکم گاو  که جزء احشاء است و کمی مقاوم تر از روغن اطراف قلوه می باشد نیز اضافه نمایید.

مثلاً به ازای یک کیلو چربی اطراف قلوه، 200 گرم نیز چربی احشاء را داخل ظرفی ریخته و بگذارید با شعله سوزنی کم کم آب شود.

(اگر شعله سوزنی باشد نیازی به چربی و احشاء داخلی نیست فقط مواظب باشید ته نگیرد و اگر می خواهید مثل روغن زرد دانه دانه شود هر مقداری که شحم اب می شود از ظرف خارج کنید تا انتها به این نحوانجام دهید).

توصیه ها و موارد مهم:

– بعد از آب شدن، روغن را از صافی بگذرانید و در یخچال نگهداری نمایید.

– این روغن یکی از بهترین روغن هایی است که برای انسان مفید است.

– برای آب کردن چربی زیر شکم نیز استفاده از روغن شحم گاو در مصرف خوراکی خود توصیه شده است که بسیار برای تناسب اندام موثر است.

– روغن های حیوانی به ویژه شحم گاو و روغن زرد گاوی حکم بنزین برای سلول های قلب را دارند.

– این روغن بر خلاف روغن دنبه بی بو بوده و سریع الهضم می باشد و در رگها رسوب هم نمیکند.

« این روغن یکی از بهترین روغن های مفید برای انسان است و برای آب کردن چربی زیر شکم و تناسب اندام استفاده ی خوراکی از آن توصیه شده است

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

تدابیر کلی دیسک

درمان:

داروی صاف کننده خون

1-ماساژ دادن گردن هر شب با روغن زیتون

2-یک لیوان شیر گاو تازه با یک قاشق عسل

صبحها میل شود

3-خوابیدن روی زمین سفت بسیار مفید است

4-خوردن گوشت گوسفندی که با شیر گاو پخته شده باشد هفته ای یکبار.

طریقه پخت:گوشت را داخل قابلمه بگذارید و در چند مرحله به آن شیر را اضافه کنید که شیر نبرد.و بعد از چند ساعت که گوشت کاملا پخته شد در انتها به آن پیاز و ادویه اضافه نمایید.

5-ناخن درمانی:ناخنهای دست و پا را با ناخن گیر بگیرید و به مدت سه شبانه روز بر روی کمر وگردن قسمتی که درد میکند ببندید

6-استفاده از سویق سنجد و سویق نخود بسیار مفید است.

هر روز دو قاشق از هر کدام

یک قاشق صبح و یک قاشق شب.

طرز تهیه سویق ها داخل گروه هست

سرچ کنید.

7-حجامت انتهای ستون مهره ها

8-استفاده از داروی لخته خون

9-استفاده از داروی استخوان ساز(غبیرا)

10-استفاده از داروی ابن مسعود

11-جامع+آب نخود پخته

-------------------------------

🌷به نام خدا 🌷

☑️ #استخوان_مفاصل

✅آسیب زانو  (آسیب دیدن تاندوم و رباط پا و مینیسک زانو (پارگی))

⚜درمان

💠جا انداختن رگ ها

💠داروی جمع کننده (عمده اش میوه سرو هست،این پارگی را جمع میکند. این پارگی باعث فاصله افتادن بین دو زانو میشود و سبب آرتروز میشود. این فاصله همچنین باعث سائیدگی زانو میشود)

نکته؛ قبل از استفاده از داروی جمع کننده حتما زانو را نوره طبیعی بگذارید باعث خروج درد و همچنین تاثیر بهتر دارو می شود به اذن الله

💠خوردن خرما بهمراه دنبه

💠خوردن مومیایی بهمراه سرکه طبیعی

👈انجام حرکات ورزشی جهت تقویت عضلات زانو زیر نظر کارشناس و آب درمانی

👈 اصلاح تغذیه هم فراموش نشود، استفاده از روغن مایع و جامد پالم دار ممنوع ⛔️

استخوانساز، شیطرج، مرکب مفاصل ، پماد مفاصل هم تهیه شود.

حجامت ساق پا هم مفیده

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

💮مزاج گوشت ها

✅ شتر: گرم و خشک

✅ گاو: سرد و خشک

✅ گوساله: سرد و تر

✅ گوسفند: گرم و تر

✅ بز: سرد و خشک

✅ مرغ محلی: گرم و تر

✅ خروس: گرم و خشک

✅ جوجه مرغ: گرم وتر

✅ ماهی: سرد و تر

✅ میگو: گرم و تر

✅ اردک: گرم و خشک

✅ غاز: گرم و تر

✅ بوقلمون: گرم و تر

✅ کبک: گرم و تر

✅ بلدرچین: گرم و خشک

✅ قرقاول:   گرم وتر

✅ سار: گرم و تر

✅ گنجشک: گرم و خشک

✅ کبوتر: گرم و خشک

✅ آهو: گرم و خشک

✅ سیرابی: سرد و خشک

✅ قلوه: سرد و خشک

✅ جگر سفید: گرم و تر

✅ جگر سیاه: گرم و تر

✅ پاچه: گرم و تر

💮مزاج ادویه جات

✅ آویشن: گرم و خشک

✅ اکلیل کوهی: گرم و خشک

✅ بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک

✅ برگ_بو: گرم و خشک

✅ پونه کوهی: گرم و خشک

✅ جوز هندی: گرم و خشک

✅ خردل: گرم و خیلی خشک

✅ دارچین: گرم و خشک

✅ فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک

✅ زردچوبه: گرم و خشک

✅ زعفران: گرم و خشک

✅ زنجبیل: خیلی گرم و خشک

✅ زنیان: گرم و خشک

✅ زیره_سبز: خیلی گرم و خشک

✅ زیره_سیاه: خیلی گرم و خشک

✅ فلفل_سیاه: خیلی  گرم وخشک

✅ سماق: سرد و خشک

✅ هل: گرم و خیلی خشک

✅ میخک: خیلی گرم و خشک

✅ گلپر: گرم و خشک

✅ سیاهدانه: گرم و خشک

✅ انیسون: گرم و خشک

✅ گلرنگ: گرم وخشک

💮مزاج میوه جات

✅ سیب: گرم و تر

✅ انار: سرد و تر

✅ به: معتدل

✅ گیلاس: گرم و تر

✅ آلبالو: سرد و خشک

✅ آلو: سرد و تر

✅ زردآلو: سرد و تر

✅ گوجه سبز: سرد و خشک

✅ آلو_سیاه: سرد و تر

✅ آلوقطره_طلا: سرد و خشک

✅ ازگیل: سرد و خشک

✅ انجیر: گرم و تر

✅ زیتون: گرم و خشک

✅ زالزالک: سرد و خشک

✅ انگور: گرم و تر

✅ گلابی: گرم و تر

✅ شفتالو: سرد و تر

✅ موز: گرم و خشک

✅ آناناس: گرم و تر

✅ انبه: گرم و خشک

✅ شلیل: سرد و تر

✅ هلو: سرد و تر

✅ خرما: گرم و تر

✅ نارگیل....گرم وخشک

💮مزاج صفی جات

✅ خربزه: گرم و تر

✅ هندوانه: سرد و تر

✅ طالبی: گرم و تر

✅ گرمک: سرد و تر

✅ دستنبو: گرم و تر

✅ خیار: سرد و تر

✅ کدوحلوایی: گرم و تر

✅ گوجه فرنگی: سرد و تر

✅ فلفل_دلمه ای: گرم و خشک

✅ فلفل_سبز: گرم و خشک

✅ کدو خورشتی: سرد و تر

✅ بادنجان: گرم و خشک

💮مزاج بذرهای ملین

✅ قدومه شیرازی: گرم و تر

✅ تخم_مرو: سرد و تر

✅ خاکشیر: گرم و تر

✅ بارهنگ: سرد و خشک

✅ سرشیر: سرد و تر

✅ اسفرزه: سرد و تر

✅ فرنجمشک: گرم و خشک

✅ تخم_شربتی: گرم و تر

✅ بالنگو: گرم و تر

✅ تخم_ریحان: گرم و تر

💮مزاج سبزیجات

✅ تره: خیلی گرم و کمی خشک

✅ کلم_برگ: گرم و خشک

✅ گل_کلم: گرم و خشک

✅ ریحان: کمی گرم و خشک

✅ جعفری: خیلی گرم و خشک

✅ شنبلیله: گرم و خشک

✅ گشنیز: سرد و خشک

✅ ریواس: سرد و کمی خشک

✅ مارچوبه: گرم و تر

✅ قارچ: سرد و تر

✅ لوبیاسبز: سرد و تر

✅ خرفه: خیلی سرد

✅ تربچه: گرم و خشک

✅ پیازچه: گرم و خشک

✅ نعناع: نسبتا گرم و خشک

✅ ترخون: خیلی گرم و خشک

✅ مرزه: نسبتا گرم و خشک

✅ پونه: گرم و خشک

✅ شاهی: گرم و نسبتا خشک

✅ شوید: گرم و خشک

✅ اسفناج: کمی سرد و تر

✅ کرفس: گرم وخشک

💮مزاج ریشه ها

✅ شلغم: گرم و تر

✅ ترب_سیاه: گرم و خشک

✅ ترب_سفید: گرم و خشک

✅ پیاز: گرم و خشک

✅ سیر: گرم و خشک

✅ سیب_زمینی: سرد و تر

✅ سیب_زمینی_ترشی: کمی گرم و تر

✅ هویج فرنگی: گرم و تر

✅ زردک: گرم و تر

✅ کلم قمری: گرم و تر

✅ موسیر: گرم و خشک

✅ چغندر: معتدل و کمی گرم

💮مزاج مغزهای گیاهی

✅ بادام_هندی: گرم و خشک

✅ گردو: گرم و خشک

✅ بادام_درختی: کمی گرم و تر

✅ پسته: گرم و خشک

✅ بادام_زمینی: گرم و تر

✅ بادام_کوهی:گرم و خشک

✅ کنجد: گرم و تر

✅ شاهدانه: گرم و خشک

✅ تخمه_آفتابگردان: گرم و تر

✅ تخمه_کدو: سرد و تر

✅ تخمه_هندوانه: سرد و تر

✅ تخمه_خربزه: گرم و تر

✅ چلغوز: خیلی گرم وخیلی خشک

💮 مزاج حبوبات وغلات

✅ نخود: گرم و خشک

✅ لوبیاسفید: کمی گرم و تر

✅ لوبیاچیتی: گرم و تر

✅ لوبیاقرمز: گرم و تر

✅ لوبیاچشم_بلبلی:کمی گرم و تر

✅ عدس: سرد و خشک

✅ دال_عدس: گرم و خشک

✅ گندم: گرم و تر

✅ جو: سرد و تر

✅ جودوسر: معتدل

✅ ماش:سرد و خشک

✅ لپه: گرم و خشک

✅ برنج: سرد و خشک

💮مزاج لبنیات

✅ ماست: سرد و تر

✅ شیر: کمی سرد و تر

✅ کره: سرد و تر

✅ دوغ: خیلی سرد و تر

✅ سرشیر:.سرد و تر

✅ خامه: سرد و تر

✅ پنیر: سرد و خشک

✅ کشک: سرد و خشک

✅ قره_قروت: سرد

#ریزش_مو

❇️ریزش مو علت‌های مختلفی می‌تواند داشته باشد، از جمله:

#کم_خونی، #غلظت_خون، #کم_کاری_تیروئید،

بیماری‌های پوست سر، ضعف عمومی بدن، کمبود برخی از ویتامین‌ها، غلبه طبع #صفرا یا #بلغم

که بایستی ابتدا علت ریزش مو تشخیص داده شده و ضمن استفاده از داروهای موضعی، عامل ریزش مو نیز کنترل گردد.

💠توصیه‌ها و درمان‌های طب اسلامی جهت ریزش مو:

✅چرب کردن سر با #روغن_بنفشه_زیتونی و ماساژ دادن موها(آقایان هفته‌ای دوبار، خانم‌ها هر شب)

✅چرب کردن و ماساژ سر با #روغن_سیاهدانه

✅داروی #تقویت_مو از داده‌های ترکیبی طب اسلامی

✅خوردن انجیر (چه تازه و چه خشک)

❇️در صورت کم خونی:

داروی #قرص_خون

داروی #خونساز

استفاده از #خونسازها

❇️در صورت غلبه طبع #صفرا استفاده از:

داروی #تعادل_صفرا

#سویق_عدس

❇️شستن سر با #شامپو_طبیعی(یکی از ترکیبات آن ختمی سفید می‌باشد و به تنهایی نیز قابل استفاده است)

شستشوی سر با این شامپوی طبیعی و پرمنفعت، ضمن اینکه ریشه موها را در پوست سر محکم می‌کند و حتی با کشیدن، به راحتی موها از پوست سر جدا نمی‌شود، بدلیل خاصیت پاک‌کنندگی و شویندگی بالایی که دارد، جایگزین بسیار مناسبی برای شامپوهای موجود در بازار می‌باشد که با نفوذ مواد نفتی در پوست سر و مسدود نمودن عروق ریز آن، خود یکی از عوامل بسیار مهم ریزش مو به شمار می رود.

💠روش استفاده از پودر شامپو طبیعی:

1️⃣قبل از استحمام به مقدار لازم از پودر را با مقدار متناسبی آب جوش مخلوط کنید. (مقدار لازم برای هر فرد و مقدار موها متفاوت است، مثلاً یک قاشق غذاخوری)

2️⃣آب مخلوط شده بعد از گذشت حدود ۱۰ دقیقه الی یک ربع، تبدیل به مایع ژله‌ای می‌شود

آن را با پارچه‌ای نازک صاف نمایید.

3️⃣با ژله بدست آمده سر خود را بشویید.

برای افزایش اشتها

خوردن تخم شربتی قبل از غذا

و استفاده کردن سویق هر روز صبح ناشتا

درمان #لاغری:

خوردنی های چاق کننده:

1.  شیر، عسل، میوه به با هسته، برگ چغندر،مویز 21عدد ناشتا

2.  خوردن گوشت(کبوتر و گوسفند)

3.  حلیم خوردن

4.گوشت و شیر را با هم پخته و خوردن

5.  خوردن غذای کواکب (غذایی متشکل از ماش و عدس و نخود)/ ترید خوردن(گوشت)

6.  خوردن سویق گندم شسته و نشسته (چهل روز دوقاشق غذا خوری روزانه مصرف شود)

7.  خوردن سویق گندم با روغن زیتون

8.  خیار و رطب با هم خوردن

9.  مصرف آب جوشانده

10.  بیشارجات(سوپ و پیش غذا)

11.  مصرف هاضوم(سیاهدانه،آویشن،زنیان،

نمک)قبل از غذا

12.  خوردن شافیه چهل روزه

14.  نوره زدن(به بدن) وسپس حنا مالیدن

15.  حمام رفتن یک روز در میان در حالی که شکم خالی از غذا نباشد

16.  عطر و بوی خوش استعمال کردن

17.  ماساژ فشاری(تغمیز)

18.  حقنه کردن

19.  کوتاه کردن مرتب مو

20.  استقبال از باد آخر زمستان(نسیم بهاری)

21.  دراز کشیدن بعد از غذا

22.  سوره قیامت را با گلاب و زعفران نوشته و شسته و خوردن

23.  پوشیدن لباس زیر نرم(پنبه ای و کتانی)و گشاد

24.  ترک نکردن وعده شام

25.  نخوردن ناهار ونمالیدن سفال به بدن

26.  نخوردن پنیر در صبح

سردرد:(علل ودرمان)

سردرد انواع و علل مختلف دارد، یکی از انواع سردرد میگرن است که در روایات به صداع تعبیر شده است، مستفاد از روایت میگرن نوعی سردرد است که همراه با احساس رگ زدن (نبض) است، معمولاً درد در دو طرف سر احساس می‌شود و ممکن است در کل سر هم باشد.

«پیشگیری‌های میگرن»

1- شستن سر با گل ختمی :

«شستن سر با گل ختمی در روز جمعه، از سنت است، روزی را زیاد می‌کند و فقر را از بین می‌برد و موها را نیکو می‌کند و پوست را نیکو می‌کند و ایمنی از میگرن است.» (1)

2- حمد خدا بعد از شنیدن صدای عطسه :

«زمانی که بشنوی کسی عطسه زده خدا را حمد کن هر چند در حال نماز باشی»(2)

3- خواندن سوره حمد بعد از عطسه بر دست‌ها و مسح صورت با دست‌ها :

«کسی که سوره حمد را (در دستان) یک‌بار بخواند زمانی که عطسه بزند و با این صورت خود را مسح کند، ایمن می‌شود از : - ورم ملتحمه (التهاب چشم) - میگرن - آب‌مروارید - گری - زبری و سیاهی پوست - خون‌دماغ.»(3)

4- بستن سر هنگام خروج از حمام :

«هرگاه از حمام خارج می‌شویم با عمامه خارج می‌شویم، چه در زمستان و چه در تابستان، این ایمنی از میگرن است.»(4)

«درمان‌های میگرن»

1- اولین درمان میگرن روغن‌ بنفشه (پایه کنجد) است. داروی صفرابر هم بسیار موثر است

«پیامبر(ص) از روغن‌ بنفشه استفاده می‌کردند و می‌فرمودند این بهترین روغن‌هاست ... و روی ابروها روغن‌بنفشه می‌مالیدند برای درمان پ

2- دومین درمان کاسنی و بنفشه است.

امام رضا (ع) می‌فرمایند:

«کاسنی درمان هزار بیماری است، نیست هیچ بیماری در بنی‌آدم مگر این که کاسنی آن را سرکوب می‌کند و ... کاسنی را بکوبند و آن را روی کاغذ قرار دادند و روی کاسنی روغن‌ بنفشه ریختند و آن را روی پیشانی او قرار دادند سپس امام(ع) فرمودند این تب را برطرف می‌کند و برای میگرن مفید است و آن را از بین می‌برد.»(6)

3- سومین درمان نوشیدن آب ولرم است.

«پیامبر(ص) زمان افطار، با حلوا افطار می‌کردند و اگر حلوا نمی‌یافتند با شکر یا خرما و اگر هیچ‌کدام نبود با آب ولرم افطار می‌کردند و می‌فرمودند معده و کبد را پاک می‌کند و انسان و دهان را خوش‌ بو می‌کند و دندان‌ها را تقویت می‌کند و بلغم را قطع می‌کند و گرمی معده را خاموش می‌کند و میگرن را برطرف می‌کند.»(7)

5- چهارمین درمان حنا است.

پیامبر(ص) می‌فرمایند:

«حنا رنگ موی اسلامی است، عمل مؤمن.  زیاد می‌کند، میگرن را برطرف می‌کند، بینایی را تقویت می‌کند، عمل هم‌بستر شدن را زیاد می‌کند، سید گل‌ها (گیاهان معطر) در دنیا و آخرت است.»(8)

5- - پنجمین درمان آب زمزم است.

«خداوند قبل از قیامت آب‌های شیرین را از زمین برمی‌دارد به‌ غیر از زمزم، آب زمزم سرگیجه و میگرن را برطرف می‌کند، نگاه کردن در چاه زمزم بینایی را جلا می‌دهد، اگر کسی به‌ قصد شفا از آن بنوشد، خداوند او را شفا می‌دهد، اگر کسی به خاطر گرسنگی آن را بنوشد، خداوند او را سیر می‌کند.»(9)

- آب زمزم از درمان‌های عمومی است.

6- ششمین درمان آب آسمان (باران) است.

«(کسی که این آب را بخورد) اگر میگرن داشته باشد، تسکین می‌یابد و نیز تمام دردهایی که در بدن دارد، تسکین می‌یابد.»(10)

7- هفتمین درمان میگرن حجامت سر است.

«حجامت سر درمان هفت بیماری است، جنون و جذام و پیسی و خواب‌آلودگی و دندان‌درد و تاری چشم و میگرن.» (11)

- محل حجامت سر باید به‌ اندازه یک وجب از نوک بینی فاصله داشته باشد.

8- هشتمین درمان سیاه‌دانه است.

«در سیاه‌دانه درمان کل بیماری‌ها است، من از آن استفاده می‌کنم برای :

تب، میگرن، ورم ملتحمه (التهاب چشم)، شکم‌درد، برای کل دردهایی که بر من عارض می‌شود و خداوند مرا درمان می‌کند.»(12)

معمولاً مقدار مصرف سیاه‌دانه به تعداد فرد است، هفت عدد یا نه عدد یا یازده یا بیست‌ و یک و مانند این اعداد.

منابع:

1- الأصول الستة عشر، عدة محدثين، ص۵۵.

2- فقه الرضا، مؤسسة آل البيت عليهم السلام لإحياء التراث، ص۳۹۱

داروی مجرب و شگفت انگیز امام کاظم ع

💠معرفی مجدد داروی امام کاظم علیه السلام

امام کاظم (ع) مبتلا به بیماری شدند و طبیبان داروهای مختلفی برای ایشان تجویز کردند، امام فرمودند به کجا می‌روید، از این دارو که سید داروهاست استفاده کنید، هلیله و رازیانه و شکر در ابتدای تابستان سه ماه و در هرماه سه مرتبه و در ابتدای زمستان سه ماه و در هرماه سه مرتبه به‌جای رازیانه، مصطکی جایگزین کنید، پس تا زمان مرگ مریض نخواهید شد.» [طب الائمه ابن بسطام ص ۵۰]

✅این داروی ساده  امام کاظم علیه السلام - پیشگیری از انواع بیماری ها خصوصا سرماخوردگی و آنفولانزا است. همچنین در برخی بیماریهای صعب العلاج کاربرد دارد

همراه داشتن داروی امام کاظم (ع)(زمستانه): این دارو برای افزایش سیستم ایمنی بدن و سرماخوردگی مفید است. توصیه می شود هم قبل از سفر استفاده کنید و هم ان را همراه داشته باشید.

ترکیبات: 👈🏼 شکرسرخ نیشکر- مصطکی -هلیله سیاه

روش ساخت دارو: 👈🏼 پودر کنید و به میزان مساوی مخلوط کنید

روش مصرف: 👈🏼  پیشگیری ﻫﺮ ۱۰ ﺭﻭﺯ ﯾﮏ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ ﻧﺎﺷﺘﺎ

این داروی امام کاظم در زمستان است، و باید دوساعت قبل و دو ساعت بعد از آن چیزی خورده نشود ، حتی آب.

✅در افرادی که مبتلا به بیماری هستند مثلا به سرماخوردگی مبتلا هستند و در حین بیماری هستند سه روز پشت سر هم شب قبل از خواب یک قاشق چای خوری، و بعد از آن هر سه روز یک بار تا بهبودی کامل .

سلام.

به نظر من استاد فراهانی که الان توی قم طبابت می کنن و در فیضیه هم تدریس می کنن در حال حاضر سرآمد اساتید طب اسلامی و واقعا بی نظیرن. داروهاشون رو هم فقط خودشون می سازن و هیچ جا گیر نمیاد. متاسفانه بعضی اطرافیان فرصت طلب مسیر حاج اقا تبریزیان رو منحرف کردن و ایشون رو وسیله سودجویی خودشون کردن

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
سلام. به نظر من استاد فراهانی که الان توی قم طبابت می کنن و در فیضیه هم تدریس می کنن در حال حاضر سر ...

هر فردی که در زمینه طب اسلامی خالصانه کار کنه ،قابل تقدیره؛؛

داروخانه های که نماینده حاج آقا تبریزیان هستند؛خیلی معتبرند..(البته اونایی ک خودشون شخصا تایید کرده اند.‌مثل قم و مشهد..اصفهان(آقای سپاهی)تهران(ابراهیمی))من این ۴تا رو میدونم تایید شده ست..

قیمت هاشونن پایینه ..دوستان باید مواظب باشند افراد سود جو با قیمت بالا بهشون دارو نفروشند...

اطبا مجاز رو توی تاپیک گذاشتم.

البته استاد تبریزیان به عنوان پدر طب اسلامی شناخته شده..

هر فردی که در زمینه طب اسلامی خالصانه کار کنه ،قابل تقدیره؛؛ داروخانه های که نماینده حاج آقا تبریزی ...

ببینید من نمیخوام وارد بحث و جزییات بشم چون همین پریشب توی یکی از تاپیکها کلی با یکی از خانمهایی که طرفدار سفت و سخت آقای تبریزیان بود بحثم شد و .... ترکیباتی که حاج آقا تبریزیان برای برخی داروها به شاگردانشون دادن بعضا ناقص و اشتباهه. این رو با قاطعیت میگم چون خودم دو سال مستقیم و عیر مستقیم شاگردشون بودم. ایشون تفسیر و برداشتش از بعصی روایات اشتباهه بنابراین دارویی هم که میدن اشتباهه و نتیجه نمیده. مواردش هم الی ماشاالله. 

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
منم نمیخوام بحث کنم برید اون تاپیک حرف بزنید اینجا رو پاک کنید چون اینجا مطالبم پشت سر همه

پاک نمیشه

ببینید من نمیخوام وارد بحث و جزییات بشم چون همین پریشب توی یکی از تاپیکها کلی با یکی از خانمهایی که ...

در کل هدف بنده رواج طب اسلامی هست و شکر خدا خودم و خانواده ام و خیلی دوستان اثر استفاده از داروهاشو دیدم..یه عده هستند که دارند علیه استاد تبریزیان جبهه میگیرند یکی از علت های مشکلات ما (مسلمانها)همینه ک همیشه میان همدیگر رو خراب میکنند..من اصلا اسم آقای فراهانی بگوشم نخورده...آقای تبریزیان خیلی ها ازش نتیجه گرفتند اینو به این دلیل میگم که حقی رو ناحق نکرده باشم..ایشون چندین سال در نجف زندگی کردن و به زیر بم اصول عربی اگاه هستند..اگرم صحبتی داشتید لطف کنید توی اون تاپیک بزارید چون اینجا متوالی دارم مطالب رو میزارم میخوام دوستان استفاده کنند..هدف اصلی رواج طب اسلامی هست چه بسا خیلی راحت با یکم تلاش میتونیم در منزل برای خودمان درمان های مزاجی رو انجام بدیم..باید وقت گداشت و مطالعه کرد..

شش اصل ضروری برای زندگانی سالم

سته ی ضروریه

۱ -هوا

۲- حرکت وسکون

۳- خواب وبیداری

۴- طعام وشراب(درطب قدیم ،آب ،شربت به این اسم میگفتند)

۵- استفراغ واحتقان

۶- اعراض نفسانی

سلامت بودن ،مانندبیمارشدن نیازبه علل وعواملی داردکه بایدموردتوجه قراربگیرند.

این دسته ازعلل تحت عنوان سته ی ضروریه یاشش اصل ضروری ومهم موردبحث قرارگرفته.

اگراین اصول به درستی موردتوجه قرارگیرندموجب حفظ سلامتی (حفظ الصحه)میشوندودرغیراینصورت زمینه بروزبیماریهای مختلف ایجادمیشود.

۱-هوا:

حکما برای هوا ارزش خاصی قائل بوده وبه نقش هوای سالم درحفظ سلامتی توجه داشتند.چون هوا تاثیرمهمی برقلب وروح حیوانی دارد.

واین روح ،خود برروح نفسانی وطبیعی اثر میگذارد.

به عبارت دیگر هواتمامی افعال وحرکات بدنی ونفسانی راتحت تاثیرقرارمیدهد.

هوا تابع شرایط فصول ،جغرافیا ومحل زندگی میباشد.تغییردرجه هوادراوقات مختلف روزودرفصول مختلف وهمچنین آلودگی هوا میتواندتعادل بدن را بهم بزندورعایت مسائل خاص درشرایط مختلف آب وهوایی در حفظ حرارت بدن ونهایتاسلامتی وبیماری نقش دارد.