2777
2789
عنوان

میاین از یه سایتی نظر میگیرین که یه نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 24 پست
تاپیک قبلتو دیدم .من بهترینایی که خوندم و خیلی دوسداشتم بهت پیشنهاد میدم تو هم دوسداشتی بهترینایی ک ...

ممنون عزیزدلم 😍😍 خیلی لطف کردی ❤️

من تازگی ۱۹۸۴ رو خوندم خوب بود 

قلعه حیوانات قشنگه ،انیمیشنشم بعدش دیدم 

سینوهه رو دوبار خوندم محشره 

کتاب لئوناردوداوینچی رو دوس داشتم ولی مربوط به هنره

رمان قلعه متحرک هم قشنگه ولی خب سنم کمتر بود خوندم ،انیمیشنشم عالیه ،پیشنهاد میکنم انیمیشنشو ببینی

دوتا کتاب بهم هدیه دادن اسمش حکمت زندگی و عشق هست ،هنوز نخوندم چون بیشتر داستانی دوس دارم .

انسان خردمند رو هم خریدم هنوز نخوندم 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

تاپیک قبلتو دیدم .من بهترینایی که خوندم و خیلی دوسداشتم بهت پیشنهاد میدم تو هم دوسداشتی بهترینایی ک ...

روزگار سپری شده مردم سالخورده در مورد استفاده از تجربیات دیگرانه !؟ اینو دانلود میکنم ،ملت عشق رو خیلیا بهم گفتن واقعا ،من با کتاب خوندن تمرکز میکنم و حالمو خوب میکنم 🙏بازم ازت ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزدلم 😍😍 خیلی لطف کردی ❤️من تازگی ۱۹۸۴ رو خوندم خوب بود قلعه حیوانات قشنگه ،انیمیشنشم بعدش ...

خواهش میکنم گلم. منم قلعه حیوانات رو خوندم واقعا عالی بود.

دیگه فکرمیکنم شمایی که کتابخونی این چندتا کتاب پایه رو باید خونده باشی: قلعه حیوانات ، ماهی سیاه کوچولو،  شازده‌کوچولو،  لطفآ گوسفند نباشید. 

یه لیست ۴۰ کتاب اول برای کتابخوانی هم دارم خواستی اونو هم برات میفرستم.

ممنون برای معرفی کتاب گلم

خواهش میکنم گلم. منم قلعه حیوانات رو خوندم واقعا عالی بود.دیگه فکرمیکنم شمایی که کتابخونی این چندتا ...

ممنون میشم برام بفرستی 🙏،ماهی سیاه کوچولو و گوسفند نباشیم رو نخوندم 

روزگار سپری شده مردم سالخورده در مورد استفاده از تجربیات دیگرانه !؟ اینو دانلود میکنم ،ملت عشق رو خی ...

نه عزیزم یه رمانه از محمود دولت آبادی که زندگی سه تا نسل رو نوشته و سختیا و فقر فرهنگی و اقتصادی و قحطی که اون زمان بلای جون مردم شده بود و.... 

سه جلده . 

چشم برات میفرستم .من از پیج نباید می‌ماندیم آقای معین دهاز این لیست رو اسکرین گرفتم.

اونایی که تیک زدم رو خوندم به ترتیب بخونی بهتره مناسفانه هنوز شب های روشن رو پیدا نکردم