2777
2789

تو جامعه ما کلا تعداد کتابخون ها کمه فقط به این سایت خلاصه نمیشه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اتفاقا من خیلی آدم های فهمیده و تحصیل کرده و کتاب خون دیدم تو سایت 

ولی  فقط ی کتابخونه نظر درست نمیده گاهی تجربه حرف اول و می نه واقعا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

میری یه جا نظر بدی یه ساعت فکر می‌کنی و نظر رو تایپ می‌کنی یهویی دقت می‌کنی تو امضاش نوشته آقایون نظر ندن یا تو تاپیکم وارد نشن یا ریپ نزنم و اینجور چیزا. 

بعضی وقتام نظرشو ارسال میکنی و اینو میبینی میمونی چیکار کنی بعدش.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

واقعا اینا فقط بلدن بگن به تو چه ب ما چ زندگی خودشه جدا شو راحت میشی کارت خیلی زشت بود 😅

جداشو رو خیلی خوب گفتی 😂😂آره واقعا منم زیاد دیدم ،درصورتیکه حتی طلاقم نیاز به مشاور داره 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

کتاب خوندن یا نخوندن فقط به این سایت ربطی نداره تو جامعه ما فرد کتابخون کمه

البته که اینجا کاربر کتابخون کم نداره

بعد لزوما هرکسی هم کتابخونه و چندتا کتاب دستش گرفته نمیتونه تو زندگیش موفق تر باشه و نظر بهتری بده

یه سری چیزا تو کتابا پیدا نمیشه مثل تجربه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

شما از کجا میدونی اینجا کتابخون نداره؟ 

کاربرای زیادی هستن که اطلاعات زیاد و سواد کافی رو برای جواب دادن به سوالا دارن 

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

میری یه جا نظر بدی یه ساعت فکر می‌کنی و نظر رو تایپ می‌کنی یهویی دقت می‌کنی تو امضاش نوشته آقایون نظ ...

قبول دارم ،منم درک نمیکنم کساییکه رو که نوشتن آقایون جواب ندن ،حالا چیزی شنیدم که بیشتر تعجب کردم ،اینکه خانمایی که اینجا مزاحم آقایون میشن واقعا زیاده ،حتی پیشنهادات عجیب و غریب ،من وقتی شنیدم مات موندم، اسامی رو که دیدم باورم نمیشد ،خلاصه که مردم ما ظاهرشون اصلا با باطنشون یکی نیست( خیلیا اهل تظاهر و ادا هستن و بیشتر طلاق ها هم سر همینه )  دیدم کساییکه اینجا از بعضی حرفا واقعا دلشون میگیره یا ناامید میشن ،خواستم خطاب به اونا بگم که جای درستی برای مشاوره نیومدن یا اگر از کسی ناراحت شدن بدونن طرف فیلسوف نی که حتما درست بگه 

دمت گرم دنبال همین جواب بودم ،خانمهایی که گفتین یه سری چیزا نیاز به مطالعه ندارن ،لطفا این کامنت رو بخونن ،منظور من همین جمله بوده 🌹👌

تاپیک قبلتو دیدم .

من بهترینایی که خوندم و  خیلی دوسداشتم بهت پیشنهاد میدم تو هم دوسداشتی بهترینایی که خوندی رو بنویس برام.

کتابا:

ملت عشق

سینوهه

چشم هایش ،نویسندش بزرگ علوی

روزگار سپری شده مردم سالخورده.