2777
2789
عنوان

بیاین بگم دیشب چی شد🫢😱❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 38 پست
دوس پسرت پتانسیل شو داره ها،اول هم گویا خودش نخ داده چون دختره فالوش نکرده!

🙂💔

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
اون دختره هیچی نیس من از سر دوست پسرمم زیادیم😔مگه من چی کم داشتم اخه چی کم گذاشتم💔

به خوشگلی اینا نیس همینایی ک لولشون پایین تره بیشتر خیانت میکنن بعضی آدما  کلا مشکل دارن ربطی به خوشگلی و زشتی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رابطه ساده نیس دوسش دارم دیگ ب هیچکی نمیتونم اعتماد کنم

عزیزم تازه ۲۰ سالته اول راهی

اصلا نگران نباش وقتی رها کنی

ب ادمای بهتری فرصت میدی وارد زندگیت بشن

البته گاهی ادم تاخودش ته یه راهی رو نره بیخیال نمیشه

اگه میتونی هم ببخش و فرصت بده ولی زود ازدواج نکن باهاش

ببین بازم تکرار میکنه یانه

یه بار دستش خورده فالو کرده به بار اینستا هنگ کرده یه بارم که دوستش فالو کرده کلا گوشی دست دوستش بو ...

نمیدونس چی بگه میگفت اون فالو کرده من گفتم اصلا فالوت نکرده بعد میگفت دستم خورده گفتم این همه پیج باید دستت رو همین بخوره

بعد گفت اشتباه کردم ببخشید 

سه شب پیش داشت میگفت من دوستت دارم خیانت نمیکنم و اگ این کارو کنم میدونم توام خیانت میکنی یاکارما جوابمو میده

کلا زیاد تو مجازی نیس شاید هر دوسه روز بره اینستا

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
به خوشگلی اینا نیس همینایی ک لولشون پایین تره بیشتر خیانت میکنن بعضی آدما کلا مشکل دارن ربطی به خوش ...

چرا این کارو میکنن ضغف چیو دارن🙂💔

عزیزم تازه ۲۰ سالته اول راهیاصلا نگران نباش وقتی رها کنیب ادمای بهتری فرصت میدی وارد زندگیت بشنالبته ...

بله درسته

نمیدونم اگ دیدم خیلی اصرار میکنه و پشیمونه شاید بخشیدم اما اگ دیدم تلاشی نمیکنه منو نگه داره بیخیالش میشم

نمیدونس چی بگه میگفت اون فالو کرده من گفتم اصلا فالوت نکرده بعد میگفت دستم خورده گفتم این همه پیج با ...

اکثر  پسرا این حرفو میزنن اول میگن طرف فالو کرده بعد میگن دستم خورد بعد میگن دوستم فالو کرد آخرشم با ی ببخشید  اینجوری زیاد به پستم خورد 

اکثر پسرا این حرفو میزنن اول میگن طرف فالو کرده بعد میگن دستم خورد بعد میگن دوستم فالو کرد آخرشم با ...

چی بگم

بعد میدونی چی جالبه این دختره ی جوریه چهرش و هیکلش اصلا این و دوست پسرم مثلا باهم باشن خیلی مزخرفه دوست پسرم لاغر و ایناس بعد دختره غول و. چاقه اصن ی وضعی🤮انگار خیلی بزرگه دختره

اعصابم خورده دلم میخاد بکشمش اصلا نمیدونم چجوری بفهمم بین اینا چیزی بوده یا ن

بخاطر چشیدن بدن طرف بدنشم زشت باشه باز می‌خوان امتحان کنن اینو از ی پسر تو مجازی شنیدم

خاک توسرشون 

چی بگمبعد میدونی چی جالبه این دختره ی جوریه چهرش و هیکلش اصلا این و دوست پسرم مثلا باهم باشن خیلی مز ...

ی مدت بهش گیر نده با ی پیج اینستا یکیو بگیر عکس اینا بزار فالوش کن  عکس استوری کن بعد میبینی چجوریه 

ی مدت بهش گیر نده با ی پیج اینستا یکیو بگیر عکس اینا بزار فالوش کن عکس استوری کن بعد میبینی چجوریه

اره اینم ایده خوبیه حتما این کارو میکنم مرسی😈🎀

چرا؟ سنمون کم نیس مپ بیستم اون ببستو چهار من ادم عصبی وحساسیم خودشم ب شدت حساسه میدونس نباید این کار ...

خیلی هم کمه زندگی خاله بازی نیست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️