2777
2789
عنوان

بیاین بگم دیشب چی شد🫢😱❗❗

375 بازدید | 38 پست

من دیروز صبح دیدم دوست پسرم همکارشو ک دختره فالو کرده دختره خیلی مزخرفه مشخصه ک ادم درستی نیس بعد منم رو اینستاگرام و فالویینگاش ب شدت حساسم. قبل اینک ببینم این دختره رو فالو کرده ی هفته بود رفتارش باهام عوض شده بود جوابم پیاممو دیر میداد. منم دیشب از خونه زدم بیرون دوساعت فقط گریه کردم بعدش پیام دادم نفرینش کردم چون قول داده بود خیانت نمیکنه. بازم جواب پیاممو درست نداد زنگ زدم بهش کلی فحش دادم و گفتم ک چقدر گریه کردم و قلبم شکست اخه قصدش ازدواجه بهش گفتم قضیه دختره گفت اشتباه کردم ببخشید. ی بار میگفت دستم خورد ی بار میگفت اون فالو کرد درصورتی ک دختره اصلا فالوش نکرد. و میگفت پیام بده بهش ازش بپرس ک چت کردیم یا نه. منم عصبی شدم گفتم گمشو گورتو گم کن بعدش گوشیو روش قطع کردم نیم ساعت بعد اینستارفتم دیدم انفالوش کرده الانم پیام داده دارم میرم سرکار. بنظرتون ببخشم؟ خیلی دوسش دارم تا الان چیزی ازش ندیدم اما این خیانت نیس بنظرتون؟ ❗❗❗❗😕🙃 بهش گفتم دیگ نمیخام باهات باشم باز پیام داد

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

من کلا ی دختر ارومم فکر کنم دیشب خیلی نعجب کرد اون روی سگمو نشونش دادم و بی ادبانه حرف زدم

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کات کن اعصاب خودتو اون بنده خدارو خراب نکن.

با این حجم از واویلا بازی مناسب رابطه نیستی 

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

من این موقعیت ها غیب میشم یعنی کسی عصبیم کنه تا هفته ها منو نمیبینه حتی اگر طرفو دوست داشته باشم

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

نه شما نه اون آقا پسر به بلوغ فکری نرسیدین ...

و احتمالا سنتون خیلی کمه....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کات کن اعصاب خودتو اون بنده خدارو خراب نکن.با این حجم از واویلا بازی مناسب رابطه نیستی

من مناسب نیستم؟ میدونی چقد قلبم ب درد اومد من خیلی دوسش داشتم انتظار نداشتم همچین کاری کنه خودش گفته بود هیچوقت همچین کاری نمیکنه منم حق داشتم واکنشم اون باشه دیشب نسبت ب کار بدش

نه شما نه اون آقا پسر به بلوغ فکری نرسیدین ...و احتمالا سنتون خیلی کمه....

چرا؟ 

سنمون کم نیس مپ بیستم اون ببستو چهار 

من ادم عصبی وحساسیم خودشم ب شدت حساسه میدونس نباید این کارو کنه مثلا فکر کرد من نفهمم متوجه نمیشم

مشخصه زیرمیزی خیانت می‌کنه آدم اینجوری زیاد دیدم

اون دختره هیچی نیس من از سر دوست پسرمم زیادیم😔مگه من چی کم داشتم اخه چی کم گذاشتم💔

نبخشدرست بشو نیساگه شوهرت بود میشد فرصت بدی چون زندگی مشترک رو نمیشه راحت خراب کردولی این یه رابطه س ...

رابطه ساده نیس دوسش دارم دیگ ب هیچکی نمیتونم اعتماد کنم