2777
2789
عنوان

بیاین بگم دیشب چی شد🫢😱❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 38 پست
عه دخترک ماشین باز تو یوتیوب😂

سلامممم😂🖐🏻ابروم رف دیدی دختره چجوری تاپیکم با حالت خنده و تاسف میخوند برگام ریخت اخه چرا من اون لحظه تاپیک زدم باید این خانوم ویدیو ظبط میکرد اخه اون همه تاپیک😂😂خیلی فان و باحال بود 

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
اره اینم ایده خوبیه حتما این کارو میکنم مرسی😈🎀

فدات ولی ی چیز اگ خیانت کرد نبخش جدا شو چون هر کی خیانت کنه باز تکرار می‌کنه اگرم خیانت نکرد ک هیچی ولی خودتو وابستش نشون نده هی همش نگو بهم خیانت نکن و جلوش گریه نکن اونجوری بیشتر درگیرت میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی پسرا خودشون با ریپ استوری شروع میکنن فقط تو اول نرو پی ویش ک شک نکنه

اره میدونم ن این کارو نمیکنم ولی پیجش خصوصیه باید فالوش کنم اگ پیجشو ریکوئست دادم قبول نکرد چی

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
اره میدونم ن این کارو نمیکنم ولی پیجش خصوصیه باید فالوش کنم اگ پیجشو ریکوئست دادم قبول نکرد چی

تو ی پیچ ک مشخص نباشه فیکه جور کن عکس دختر هم بزار ی دختر ک خوشگل باشه ترجیحا😂 امکان نداره قبول نکنه درخواستو  فقط ی هفته اینا اصلن بهش گیر نده  که شک نکنه

فدات ولی ی چیز اگ خیانت کرد نبخش جدا شو چون هر کی خیانت کنه باز تکرار می‌کنه اگرم خیانت نکرد ک هیچی ...

اگ خیانت کنه دیگ ب هیچ وجع نمیبخمش صدرصد ادمی ک خیانت کنه دوباره همین کارو میکنه

ولی امیدوارم این خیانت نبوده باشه و دختره پاش وسط رابطمون نباشه😔من خیلی دوس داشتم رابطمونو خانوادم میدونن خانواده خودش اینا همه در جریان رابطمون هستن من خیلی رو این پسره کار کردم ادم عصبی و بیکاری بود من ارومش کردم و تغییرش دادم کاش خیانت نکنه حیف عشقی ک من نسبت بهش دارم💔

تو ی پیچ ک مشخص نباشه فیکه جور کن عکس دختر هم بزار ی دختر ک خوشگل باشه ترجیحا😂 امکان نداره قبول نکن ...

اره همین کارو میکنم ولی یه هفته یا دو هفته دیگ این کارو میکنم الان بخام این کارو کنم شاید بفهمه منم دارم امتحانش میکنم😂😕

راستی عروس هلندیت خوب شد بردیش دامپزشک ؟

اره خداروشکر بهتره نه دامپزشک نبردم از همون کسی ک خریدم بهش زنگ زدم گف شکمش عفونت کرده دارو  قرص و سرلاک داد فعلا ک بهتره خیلی نگرانشم کاش زودتر خوب بشه

اره خداروشکر بهتره نه دامپزشک نبردم از همون کسی ک خریدم بهش زنگ زدم گف شکمش عفونت کرده دارو قرص و س ...

ببر دامپزشک پرندگان  پرنده فروشی تا حدودی کمک می‌کنه قبل اینکه چیزیش بشه ببرش  خودم دارم که میگم