2777
2789
عنوان

ی حرف دارم راجب قاضی های اینجا

249 بازدید | 8 پست

تو هرچی سریع میایین قضاوت میکنین درسته ما نظر خواستیم ولی اینجا نه دادگاه نه شما خدایین که منو و خیلیا رو قضاوت کنین مواظب حرفاتون باشین اینجور فقط خودتون از چشم میوفتین

دوستان من تاپیک قبلی گفتم مامانم نمیاد واسه بچم لباس بخریم من مشکل انتخاب سایز و مدل اینا داشتم بچه اولمه خیلیا گفتن از مسیولیت فرار میکنی مامانتو به زحمت میندازی بچتم میدی مامانت نگه داره اخه اونا از کجا میدونن من بچمو خودم نگه میدارم یا نه اینقد منو محاکمه میکنن خود مامانم اینکارو با من نمیکنه که اونا کردن بعدم رفتیم انتخاب کردیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قضاوت کردن بخوره تو سرشون 

این‌که بدون اطلاعات نظر میدن‌وعقل کل میدونن خودشونو و تا با منطق باهاشون حرف میزنی سلیطه بازی در میارن کجای دلم بزارم‌

اصولا یه سری عقده ای هستن که اینگار نظر ندن میمیرن 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 
قضاوت کردن بخوره تو سرشون این‌که بدون اطلاعات نظر میدن‌وعقل کل میدونن خودشونو و تا با منطق باهاشون ح ...

خیلی کامل گفتی من گفتم مامانم کمکم نمیکنه لباس بخرم واسه بچم برای انتخابش گفتما اخه سختمه گفتن بچتم میدی مامانت نگه داره اخه از کجا میدونن از کجا میبینن بچمو کی نگه میداره منو محاکمه میکنن میدونی چقد به ی مادر زور میاد این حرفا تهمتا

خیلی کامل گفتی من گفتم مامانم کمکم نمیکنه لباس بخرم واسه بچم برای انتخابش گفتما اخه سختمه گفتن بچتم ...

اهمیت نده هرکی اینجوری حرف زد و قضاوت کرد فقط بنویس نظر شما محترم 

وقتی بخوای جواب بدی فکر میکنه خیلی شاخ هست و شروع میکنه با عقل ناقص خودش تفصیر کردن 

از این نخاله ها همه جا پیدا میشن 

اهمیت نده هرکی اینجوری حرف زد و قضاوت کرد فقط بنویس نظر شما محترم وقتی بخوای جواب بدی فکر میکنه خیلی ...

اره خیلی دقیق کامل توصیف کردی چیزی نمیگم کلی به مادر بودنم ایراد میگیرن حالا حرف از نگه داریه بچمم نگفتم بخاطر اینکه گفتم بلد نیستم لباس بخرم قضاوت شدما

یکی بود توی همین سایت من میشناختمش نمیدونست منم عضو سایت هستم 

همیشه هم خودشو بالاتر از همه میدونست و هر روز تاپیک میزد مبل فلان گرفتیم بازم خونه بزرگه کمه باید برم دو دست دیگه بگیرم 

یا تاپیک میزد شوهرم برای تولدم ماشین فلان خریده 

یا چیزهای دیگه که مثلا فخر فروشی کنه 

یا نظر میداد به مردم که چرا شلخته هستید و خونتون باید اینجوری باشه و ارایشتون باید اونجوری باشه 

بعد من با شوهرش اشنا بودم 

میرفتم خونشون 

خدایی همش با پیژامه بود زنه و نگاه میکردی حالت از کثیفی خونه بهم میخورد 

فکر کن یه همچین ادمی کلی فخر میفروخت و از بنز و بی ام و و مبل ۲۰۰ میلیونی حرف میزد 

حالا فکر کن خیلی از کسایی که اینجوری دارن فخر میفروشن و قصاوت میکنن دقیقا دارن عقده های خودشونو 

میگن