2777
2789
عنوان

دخترعموی بیشعور همسرم

1785 بازدید | 54 پست

دیروز خونه مادرشوهرم بودم قرار بود شبش مهمونی بده ، دختر عموی همسرم زودتر اومده بود ، مثلا با خواهرشوهرم صمیمیت داره و اومده بود پیشش ولی همش اطراف همسرم بود، از اولش دیدم رفتاراش جوری هستن که به همسرم توجه داره ولی خب اهمیت نمیدادم تا اینکه دیدم کنار همسرم نشسته و داره صحبت میکنه همزمان منم همسرمو کار واجب داشتم رفتم سمتشون دخترعموی بیشعورش با یه حالت چِندشی گفت عزیزم اون طرف بشین من حال ندارم پاشم، جالبه که شوهرم چیزی نگفت فقط گفت عزیزم کارم داشتی منم گفتم بعدا بهت میگم، دیشب جمع خانمانه شد بعضی خانما داشتن مسائل ج‌ن‌س‌ی بین خودشون و شوهراشون رو برای هم تعریف میکردن 😐 حالا جالبیش اینجاست که این دخترعموهه خیلی پیگیر بود بدونه سطح رابطه ما چجوریه و سوالای بیجا میپرسید با اینکه مجرده، خیلی عصبی ام از دیشب دارم پنهونی از همسرم گریه میکنم که نکنه بینشون چیزی هست😔 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو که تو هم جوابش رو میدادی؟؟

بعد هم با همسر و زندگیتون شوخی دارین که میزارین شوهرتون قشنگ پیش یه نفر دیگه بشینه گل بگن ث گل بشنون؟؟؟ والا این مردا یه تخته شون کمه نمیگم خرابن ولی نفهمن نمی‌دونن تو موقعیت باید چیکار کنن زنشی از دهن شیر بکشتش بیرون! چرا گذاشتی بشینه بغل اون وزه که بخوای الان گریه کنی؟؟

تو هررررررر موقعیتی زندگیه خودت ارجعیت داره بزار بدونن و بفهمن اصلا عار نیست شوهرته با بهونه میکشوندیش بهش میگفتی یه جوری که دستت هست اخلاق شوهرت( مثلا به یه مردی بگی نکن بدتر میکنه یکی دیگه رو باید بترسونی یکی با چشم و ابرو اومدن میفهمه و..) 

دختر خاله شوهرم دوتا بچه داره سنش 37 سالشه، با اینکه من 25 سالمه ولی همش میخاد منو جلوی جمع ضایع کنه و چندبار انجام داده مادرشوهرمم خیلی کیف میکنه، من با اینکه خیلی احترام بزرگ بودن شو گزاشتم تصمیم گرفتم جاهایی که هست نرم که اعصابم خرد نشه ولی میدونم بخاطر دل شکستن هایی که ازش دیدم خدا بدجور تلافی میکنه