2777
2789
عنوان

دخترعموی بیشعور همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 54 پست
آره واقعا 😔 چرا شوهرمم نشست باهاش صحبتشو ادامه داد چند بار هم تو اوج خنده میزد به دست و پای شوهرم

انشالله که حدست اشتباهه .اما اگر خدای نکرده درست باشه،باز هم پیش میاد که بتونی تو روش دربیاری .اما با احتیاط.یهو داغ نکنی یک چیزی بگی ،این وسط خودت خراب بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭😭😭😭 خاک بر سر بی‌عرضه‌ی من

الان که متوجه شدی از الان حواست باشه و بی عرضه نباش الانم غصه‌ی دیشب و بزار کنار خیلی با اعتماد بنفس به کارات برس

بخوای تا مهمونی بعدی عزاداری کنی که نمیشه! 

این مواقع روبه دخترعموعه میکردی می‌گفتی تو کار نداری نشستی پیش شوهر من و حرف میزنی؟ پاشو برو با همبازیت نشست و برخاس کن،ن اینکه بشینی گریه کنی،قوی باش و با چوبه ادب طرفتونو ادب کنید و دست و پاشونو جمع کنید ،همیشه با دیدن این صحنه ها ی کم فکر کنید و بهترین و محکم ترین ضربه رو بزنید و بعد بخندید نه گریه، در مورد اون دور همی متاهل ها هم ،این مواقع بگو شما برو ی چای بیار و کمتر تجسس کن تو کار متاهل‌ها و جمله های اینطوری

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن

دختر خاله شوهرم دوتا بچه داره سنش 37 سالشه، با اینکه من 25 سالمه ولی همش میخاد منو جلوی جمع ضایع کنه ...

خاک توسرش

چ زمستان غم انگیزی خواهدشد ماه دی باشد و آغوشت کم باشد.برای از دست دادنت زمستان فصل نامردی ست.

این مواقع روبه دخترعموعه میکردی می‌گفتی تو کار نداری نشستی پیش شوهر من و حرف میزنی؟ پاشو برو با همبا ...

وای شما مرد هسی وایقد قشنک نظردادی؟؟؟؟؟؟ اصن جملاتت  ودقتت برای ی مرد رو درک نکردم. اماجوابت خوب بود

چ زمستان غم انگیزی خواهدشد ماه دی باشد و آغوشت کم باشد.برای از دست دادنت زمستان فصل نامردی ست.

نکنه بینشون چیزی هست😐😐😐😐😡😡😐 

لطفا همسرتون را وارد این بازی نکنید که ضرر میکنید 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت،یک‌بار به اصرارِ تو عاشق شدم ای دل!این‌بار گر اصرار کنی، وای به حالت!💔