2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

1922 بازدید | 70 پست

همسرم امشب قبل از خواب بهم موضوعی رو گفت که سرم سوت کشید

میگه تمکن مالی دارم و  میخوام اگر خانم پاک و سالمی بهم پیشنهاد داد و وارد زندگیم شد ساپورت کنم از هر نظر

(موقت منظورشه)منم بهش گفتم باشه هر کاری میخوای انجام بده

ولی بهتر بود به ایتام برسی نه یه خانم

از صبح سرپام...خوابم پرید کلا

سکوت؛بهترین راه به خواسته هاست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گفتی هرکاری میخوای انجام بده ؟

برام جالبه که چطوری رفتار میکنین که جرات میکنن بیان بشینن جلوتون از این حرفا بزنن ؟؟؟

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

جای این جواب باید میزدی تو دهنش

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بگم خدا چیکارش کنه.داره آروم آروم جا میندازه میخواد وارد زندگیتون کنه.اخرشم میگه اینم میخوام بگیرم.دوس داری بمون دوس نداری برو ب سلامت.چون دیدم این موضوع رو...اگه ما زنها بیشتر هوای همو داشته باشیم و ب اینجور مردها ی تو دهنی محکم بزنیم دیگه اینجور مسائل برای زندکی همجنسمون پیش نمیاد