2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 70 پست
این چه سمی بود من خوندم😐عزیزم یعنی تو کاملا در رفاهی؟؟؟؟خونه ۳۰۰ متری داری؟ماهانه حداقل ۳۰ بهت میده ...

بهم پول نقد نمیده 

تو رفاهم بله تمکن هم داره ولی برای دیگران انگار

سکوت؛بهترین راه به خواسته هاست...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترس هم فایده نداره مردها یه ذره جیبشون پر بشه می افتن دنبال خیانت ،شوهر من به شدت از اینکه من طلاق بگیرم میترسه سر یه خیانت خونه هم به نامم زد و کلی امتیاز دیگه ولی تا چشم منو دور میبینه کارشو میکنه 

ولی شما اصلا اصلا کوتاه نیا هار شو بگو اوکی یه خونه به نام بزن برم با بچه ام زندگی کنم هر غلطی خواستی بکند

یک روزی باران می بارد آرام آرام میشوید غم ها را

بهم پول نقد نمیده تو رفاهم بله تمکن هم داره ولی برای دیگران انگار

خب پس تمکن نداره چون به شما پول نمی‌ده و اونطور که باید هم تامینت نمیکنه 

ناراحت نشی ولی کلا نگاهش به زن در حد پرستار بچه هست انگار 

صیغه موقت چه صیغه آیه دیگه، هیچ فرقی با زنا نداره، مردی که عاشق زنش باشه زیپ شلوارش واسه زن دیگه پایین نمیاد، تعهد مرد با دکمه شلوارش ارزیابی میشه، مردی که میگه تمکن مالی دارم پاشه بره سیستان و بلوچستان به کودکان پا برهنه رسیدگی کنه، نه واسه هوس و ....

خب پس تمکن نداره چون به شما پول نمی‌ده و اونطور که باید هم تامینت نمیکنه ناراحت نشی ولی کلا نگاهش به ...

دقیقا همین احساس دارم

سفر هم خودش لذت میبره تامن

ترس هم فایده نداره مردها یه ذره جیبشون پر بشه می افتن دنبال خیانت ،شوهر من به شدت از اینکه من طلاق ب ...

همسر من همه ی اموالش ب اسم مادرش 

هیچ وقت اینجورسوالینپرسازکسی.اخه کدوم زن دوسداره شوهرش اینجورباشه.یه رفتارایی بعدچندمدت اززیرسقف بود ...

درسته ولی خانمم نباید اجازه بده که اینطوری باهاش رفتار بشه ، اصلا هیچ جوره تو کتم‌نمیره

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: