2777
2789
عنوان

کنکور

120 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من  دیپلم انسانی دارم 

میخوام بدونم که میتونم با دیپلم انسانی فقط کنکور تربیت بدنی بدم

یعنی از طریق کنکو سراسری  وارد رشته تربیت بدنی نشم چون امسال باید بردی شرکت در کنکور  امتحانای یازدهم رو هم نهایی بدم

می‌خوام با دیپلم انسانی  فقط کنکور تربیت بدنی رو بدم میشه؟؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید کنکور انسانی بدی و تو خرداد برای یازدهم ایجاد سابقه کنی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

باید کنکور انسانی بدی و تو خرداد برای یازدهم ایجاد سابقه کنی

منظورم علوم ورزشی آخه امسال رشته های هایی که زدم اکثرا علوم ورزشی بود بعد قبول نشدم امشب که کارنامه سبز رو دیدم دیدم همه رشته های که علوم ورزشی بود کد یک زدن برا شون یعنی ی مشکلی وجود داشته برای همین گفتم می‌خوام تو کنکور سراسزی شرکت نکنم

منظورم علوم ورزشی آخه امسال رشته های هایی که زدم اکثرا علوم ورزشی بود بعد قبول نشدم امشب که کارنامه ...

نمیشه که کنکور ندی

مگر با سوابق بری

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مشاوره

__abra__ | 41 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز