😔😔😔استرس و دلتنگی وغم وهمه چی هس 😢😢😢چرابایدب اینجامیرسید زندگیم حالم بده خودموزدم ب اون راه ک ...
از من بشنو میگذره۰ به فکر بعد از جدایی باش۰ به برنامه هات فک کن
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
دخالتای خانواده شوهر😔😔😔محبت وتوجه زیادهمسرم ب اونا😭😭رفت درخاست طلاق داده
خدا جواب کاراشونو میده ان شالله۰ واقعن اگه دخالت از ازدواجا بگیرن نصف طلاقا اتفاق نمیفته
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
آخه چرااا? سر کار برو درس بخون تفریح کن معاشرت کن به روی خودتم نیار چی شده۰ منم دو ماهه جدا شدم۰ نذاشتم کسی حرفی بزنه چون نشستم ابعاد مسعله رو بشکافم برا بقیه۰ هرکیم هرچی بگه تو روم جرعت نداره بپرسه چرا چون ظاهرمو حفظ میکنم۰ تو دوسال که نامزد بودم با همه مصیبتایی که سرم اوردن ارشدمو گرفتم یه ذره افت تحصیلی پیدا نکردم۰ الانم یه نقشه هایی دارم دنبالشم عملی بشه