2777
2789
😔😔😔😔نمیدونم چیکاکنم دستودلم ب هیچی نمیره

طبیعه یه مدت دپرس باشی۰ ولی اخرش که چی ? نمیشه که تا ابد زانوی غم بغل گرفت

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
اصلا به فکر نفرین و  انتقام نباش اتفاقا اونا بدبخت عالمم بشن به حال تو فرق نمیکنه یا شو ...

👍👍👍👍زندگی که توش ارامش نیس یه کبریت بگیر زیرش 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله ک بدتاوان میدن ۴تادخترداره انشالله تاوانشونومیدن زندگیمواین چهارنفربااون مادروپدرش خراب کردن ...

مشکل اصلی همسرت بوده نه خانواده اش که داری ناله و نفرین میکنی الکی!

الان مثلا چرا ناراحتی؟ بخاطر اینکه همچین آدمی رو داری از دست میدی؟؟؟

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)

من چش بسته میگم مردی که برا خوانواده اش 

زن یک سال و خوردی عقدی رو طلاق بده 

یعنی وابسته اس 

اختیار زندگیشو نداره 

خوانواده اشم که معلومه خوب نیست 

پس اختیارت از پدر مادرت میخواد بیفته دست غریبه که بهت رحمم نداره

باز پدر مادرت هرقدر بد از خونشون یه دلسوزی دارن

ناراحت این طلاق نباش

میفهمم شرایطت بده ولی شاید چند وقت دیگه حالت بهتر شه 

بری دنبال درس یه خواستگار خوب دیگه بیاد

ولی بری تو زندگی بد بچم بیاری دیگه راه نداریا

مگه شوهرت یا خانوادش چی میخوان که تو انجامش نمیدی؟ تو هیچ جوره مقصر نیستی؟

میگن مامیگیم بمیربایدبمیری فلان کارومیگیم بکن بایدبکنی همسرمم ب حرف اوناس روزفوت مادربزرگش رفتم اونجامن صبحونه خورده بودم ب من گفتن گفتم من خوردم تشکرکردم بعدزندایش اومدگفتم مرسی زندایی من خوردم بلندشدم کارکردم باخواهرشوهرم ک همسن من بعدرقتیم پایین گفتن حلقت کوگفتم چسبش کنده شدننداختم میفته ازانگشتم بعدبدوبدورفت ب برادرش گفت اونم برداونارسوندپیش اونهمه ادم منونزاشت پیاده شدم اوردخونمون  سری حلقه

مشکل اصلی همسرت بوده نه خانواده اش که داری ناله و نفرین میکنی الکی! الان مثلا چرا ناراحتی؟ بخاطر ای ...

اول اینجورنبود😔😔رفته رفته جلومن خووهراش هزاربارگفتن براش اینکارونکن یامیرفتیم خریدمیگفت مادرم گفت نخربراش عروسی میخایم بخریم میرفتیم لباس میخریدن مادرش میبردعوض میکردمن خوشم نمیومداماالان ن گفتنی میگه فقط مادرم  وخواهرام توام بهشون میگی چشم😢😢😢

اول اینجورنبود😔😔رفته رفته جلومن خووهراش هزاربارگفتن براش اینکارونکن یامیرفتیم خریدمیگفت مادرم گفت ...

والا اینی که دیدی کلا اولش بوده!! 

خوب خوباش

ببین بعد چن سال زندگی چی میشد

دعا میکنم به حقه علی اینقد زندگیت خوب بشه

سالم  فعال درس و کار و شوهر خوب بچه خوشگل

یه شبی امشب یادت بیاد  با خودت بگی خدا رو شکر 

اون شبای سختو گذروندم اسیر اون مرد و خوانواده اش نشدم

والا اینی که دیدی کلا اولش بوده!!  خوب خوباش ببین بعد چن سال زندگی چی میشد دعا میکنم به ح ...

مرسی گلم انشالله توروخدااین روزابرام دعاکنیدازاین حال دربیام بچسبم ب درسم 

اول اینجورنبود😔😔رفته رفته جلومن خووهراش هزاربارگفتن براش اینکارونکن یامیرفتیم خریدمیگفت مادرم گفت ...

خب همسرت دهن بینه عزیز من! مادر و خواهرش مگه هر چی گفتن مرد گنده باید اطاعت کنه؟ خودش بالغ و عاقله اونوقت اختیارشو داده دست خانواده اش؟! تمام مشکلات از خود همسرته

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
خب همسرت دهن بینه عزیز من! مادر و خواهرش مگه هر چی گفتن مرد گنده باید اطاعت کنه؟ خودش بالغ و عاقله ا ...

همین دیگه خانوادش اصلانمیگن کارت اشتباه تشویقش میکن اونم جوزده میشه😢 بعدعیداینجوری شدنمیدونم چرایهوتغییرکرد

همین دیگه خانوادش اصلانمیگن کارت اشتباه تشویقش میکن اونم جوزده میشه😢 بعدعیداینجوری شدنمیدونم چرایهو ...

دختر خوب شوهرت خودش باید بفهمه چه کاری درسته چه کاری غلط اگر لازم باشه خانواده اش بهش یادآوری کنن پس به درد زندگی متاهلی نمیخوره!

من در جریان تاپیک های قبلیت هستم در کل حرفم اینه که با این خصوصیات همسرت الان دقیقا از چی ناراحتی؟! 

دوران عقد دوران شناخته 

الانم آسمون به زمین نرسیده

یه چاله کوچیک تو زندگیت بوده مثل همه آدما و به زودی رفع میشه و روزهای خوب میرسه

تمام