2777
2789
😔😔😔استرس و دلتنگی وغم وهمه چی هس 😢😢😢چرابایدب اینجامیرسید زندگیم حالم بده خودموزدم ب اون راه ک ...

از من بشنو میگذره۰ به فکر بعد از جدایی باش۰ به برنامه هات فک کن

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😔استرس و دلتنگی وغم وهمه چی هس 😢😢😢چرابایدب اینجامیرسید زندگیم حالم بده خودموزدم ب اون راه ک ...

الهی عزیزم،چی بگم؟خدا خودش کمکت کنه، هر کسی تو زندگیش یه سری مشکلات داره که داغونش کنه....

دخالتای خانواده شوهر😔😔😔محبت وتوجه زیادهمسرم ب اونا😭😭رفت درخاست طلاق داده 

خدا جواب کاراشونو میده ان شالله۰ واقعن اگه دخالت از ازدواجا بگیرن نصف طلاقا اتفاق نمیفته

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
نمیدونم چرا زنها پسراشونو طوری تربیت میکنن که دل یه زن دیگه رو بلرزونه؟بنظر من بهشت زیر پای اینجور م ...

انشالله ک بدتاوان میدن ۴تادخترداره انشالله تاوانشونومیدن زندگیمواین چهارنفربااون مادروپدرش خراب کردن انشالله بدتقاص میدن

خدا جواب کاراشونو میده ان شالله۰ واقعن اگه دخالت از ازدواجا بگیرن نصف طلاقا اتفاق نمیفته

😢😢😢بخداهیچی نشده ازاینواون دارم حرف میشنوم حالافامیلامن نزدیکترینان ببین بقیه چی میگن

انشالله ک بدتاوان میدن ۴تادخترداره انشالله تاوانشونومیدن زندگیمواین چهارنفربااون مادروپدرش خراب کردن ...

نفرین نکن.خدا کور نیست.خودش میدونه کی و کجا چیکار کنه.

عاشق خودمم...بوس بوس
کدوم برنامه بدتربعدطلاق زندونی میشم توخونه

آخه چرااا? سر کار برو درس بخون تفریح کن معاشرت کن به روی خودتم نیار چی شده۰ منم دو ماهه جدا شدم۰ نذاشتم کسی حرفی بزنه چون نشستم ابعاد مسعله رو بشکافم برا بقیه۰ هرکیم هرچی بگه تو روم جرعت نداره بپرسه چرا چون ظاهرمو حفظ میکنم۰  تو دوسال که نامزد بودم با همه مصیبتایی که سرم اوردن ارشدمو گرفتم یه ذره افت تحصیلی پیدا نکردم۰ الانم یه نقشه هایی دارم دنبالشم عملی بشه

نمیدونم چرا زنها پسراشونو طوری تربیت میکنن که دل یه زن دیگه رو بلرزونه؟بنظر من بهشت زیر پای اینجور م ...

😔😔😔😔خاک توسرشون کنن ک الکی قسم خداوقسم روح پدر ومادروقران میخورن 😢😢😢خانواده شوهرم

آخه چرااا? سر کار برو درس بخون تفریح کن معاشرت کن به روی خودتم نیار چی شده۰ منم دو ماهه جدا شدم۰ نذا ...

خانوادت پشتت بودن هنوهیچی نشده دارن میگن فک نکن بعدطلاق ازادی حق نداری پاتوبزاری بیرون ی کاری کردن ازهمه دنیازده شم مخصوصادرس😢😢روحیه ندارم حسوحالشوندارم احساس افسردگی میکنم