2777
2789
عنوان

بیمارستان بهمن تهران

822 بازدید | 12 پست

سلام . بچه ها کسی هست امسال توی تهران بیمارستان بهمن سزارین کرده باشه و بخواد از تجربه اش بگه . برا من دهم آبان نوبت زده دکترم میخوام بدونم اگه کسی رفته راضی بوده ؟؟ 

هزینه تون بیمارستان بهمن چقدر میشه؟ 

دوستان عزیزی که تمایل دارید در ختم قرآن همراهمون باشید بهم درخواست دوستی بدید تا لینک گروه مون در ایتا رو براتون ارسال کنم یا همین جا در نی نی سایت، تاپیکم رو ذخیره داشته و از آخرین پستم دیدن فرموده و جزء مورد نظر تونو انتخاب بفرمائید. ❣️🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو نی نی سایت تمام اطلاعات مربوط به بیمارستان بهمن قدیمیه واقعا ممنون میشم راهنماییم کنی ❤️

سلام من خیلی وقته توو سایت فرصت نکردم بیام . نشد جواب بدم . شما زایمان کردین ؟ راضی بودین ؟؟

میشه بیزحمت یه توضیحی هم بدید وسیله چیا دادن از اتاق دوتخته راضی بودید تنها بودید یا بودن بجز شما تو ...

اتاق دو تخته بود من راضی بودم بجز من یک نفر دیگه هم بود من ادم برون گراییی هستم از معاشرت لذت میبرم کلی دوست شدم با تخت بغلیم رسیدگی پرستارها خوب بود لباس نوزاد پتو یک ست کامل لباسو  کلاه پتو. و دست مال مرطوب پوشک  برا مادر هم مسواک شونه لباس پد بهداشتی لیوان و بشقاب پلاستیک با یک ساک در نهایت هم موقع تسویه یک و خورده ای پول برگردوند از اون سی تومنی که گرفته بودن .