2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 188 پست

یعنی الان شما میتونید برای سه بچه خونه و ماشین بخرید؟!

حال روحیتون خوبه خوبه؟همیشه از زندگی راضی هستین؟صبر کافی برای بچه سوم و دارید؟....

اگه اینا جوابش مثبته میتونید به بچه سوم فکر کنید در غیر این صورت نه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطور مطمئن شدی؟چه معیارایی داشتی؟ممنون میشم کمکم کنی

من فرزند سوم را خدا بهم داد زندگیمون روح پیدا کرده مایه خوشحالی همه مونه بعد دنیا اومدن شوهرم کار جدید پیدا کرد و برکت با خودش اورد..... به سیاسی فکر نکن به خودت ببین میتونی یا نه چون سن ت بالای 35 هست کلی ازمایش میفرستن کلا مراقبتت زیادهبچه های من ده 11 بودن خدا دخترمو بخشید و من 38........ والان از اومدنش خیلی خوشحالم خیلی دلبره خیلی .......  

ایران کهنسال ما حتی افت مغولها رو پشت سر گذاشت، اونوقت شما مشکل شیر خشک رو مطرح میکنی!

🤣🤣

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

یعنی برا تک تکشون خونه و ماشین بخریم!!!چه مسخره

این دیدگاه باعث شره نسل جدید مصرف گرا و متوقع بار بیان دیگه، تو خارج هم قفله این مرحله،  هزینه بزرگ کردن فرزند و تحصیلات عالی حق هست و به گردن پدر مادر ولی دیگه بی زحمت شاغل شد خودشو یه تکونی بده خونه ماشین تهیه کنه (هرچند کمک کردن والدین هم خوبه اما نه اینکه کلا درسته یه ماشین خونه بدن بچه  ، خوب مسئولیت خودش چیه؟)

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

این دیدگاه باعث شره نسل جدید مصرف گرا و متوقع بار بیان دیگه، تو خارج هم قفله این مرحله، هزینه بزرگ ...

شده*

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️