2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 188 پست
این دیدگاه باعث شره نسل جدید مصرف گرا و متوقع بار بیان دیگه، تو خارج هم قفله این مرحله، هزینه بزرگ ...

پدر و مادری که در این حد بخوان به جای بچه زندگی کنن دارن جنایت میکنن اینا اسمشو میذارن امکانات 

پدر و مادری که در این حد بخوان به جای بچه زندگی کنن دارن جنایت میکنن اینا اسمشو میذارن امکانات

دقیقا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامانم داداشمو که سومی هست ناخواسته باردار شد

الان داداشم همه وجودمه😍

شمام اگه توانشو داری بیار

این ته‌تقاریا زندگیو شیرین میکنن

من خودم هروقت خسته باشم یا مثلا تایم استراحتم باشه وقتمو با داداشم میگذرونم انقد که برام عسله😍😍😍

شرایط روحی مالی اوکی باشه چرا ک نه اگه ب فکر اینده مملکت بودید اون دوتا بچه هم نباید ب دنیا میاوردی ...

اون موقع اینقدر نگران وقوع جنگ نبودیم البته حرفتون کاملا منطقیه

دوتا بچه دست گل داری دیگه سومی می خوای چکار.شرایط اقتصادی درسته مهم.ولی مادر هم باید توان جسمی وذهنی ...

خودم شاغلم گاهی حس میکنم واقعا توان قبول تغییرات ورود فرزند سوم رو ندارم

من چون خودم تک فرزندم و خیلی مزخرف هست همیشه همرو تشویق میکنم به اینکه بچه بیارید

شما هم اگر شرایط روانی مناسب دارید بیارید

اوضاع کشورم مطمئن باشید بد نمیشه برای بچه هاتون

اگر بچه هات کم سن تر بودن میگفتم به نظرم بچه ی سوم خوبه. ولی الان بچه هات اختلاف سنی زیادی با سومی خواهند داشت و اون سومی عملا شرایط بچه های تک فرزند رو از نظر تنهایی داره. اگر بچه ی سوم میخواستی باید وقتی بچه هات سه چهار ساله بودن اقدام میکردی.