2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 188 پست

جنگ را من بش فکرنمیکنم اما ب شرایط بد اقتصادی ب انزوای کشور آلودگی هوا بی برقی بی آبی فرونشست خیلی فکرمیکنم این اواخر هم کل دنیا باید ب هوش مصنوعی فکرکنه که جای خیلی شغلارامیگیره و اصلا جمعیت زیاد عاقلانه نیس

کاش نظرخواهی نکنی از کسی گلم خودت بهتر میدونی شرایط زندگیت اخلاق همسرت وضع مالیت روحیات خودت و پسرات چجورین اخه اینجا چه میدونن تو خونه شما چی میگذره که نظر بدن

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دو تا بچه دارم ۳۵ سالمه هرگز به سومی فکر نمی کنم خدا این دو تا رو برام نگه داره برام کافیه، مگه من می خوام چقدر عمر کنم که همش در حال بچه داری و پوشک زدن بگذرونم، کی برای خودم وقت بگذرونم 

من جات باشم می رم دنبال علایقم به خودم می رسم

من خودم دوتا دارم با اینکه اول به لطف خدا و بعد تلاش همسرم میتونیم سومی‌رو ساپورت کنیم و همسرم خیلیی ...

هر شخصی یه معیارایی داره و ممکنه دغدغه هاش برای یه نفر دیگه حتی قابل تفکر هم نباشه...

من خودم بشخصه یه دغدغه هایی دارم که حتی برا مامانم هم خنده داره

با خودم کنار اومدم وقتی شرایط مهیا هست چرا که نه.میدونی نظر سنجی اصلا مناسب این مورد نیست خودت باید ...

شما چند سالتونه؟

از لحاظ روحی اوکی هستید؟

بچه هاتون چن ساله ان؟