2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3600 بازدید | 188 پست

منم دو تا گل دختر دارم از لحاظ مالی هم خدارو شکر خوبیم 

خودم ۲۶ سالمه اگر خدا بخدا چون یکی الان نوزاد هس در ۳۰ سالگی اقدام میکنم برای سومی 

اینم بگم که مامانم کمکم هس شاید کمک های مامانم باعث شده به سومی فکر کنم

لطفا لطفا برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏حتما بهم بگو منم برات حمد بخونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی الان شما میتونید برای سه بچه خونه و ماشین بخرید؟!حال روحیتون خوبه خوبه؟همیشه از زندگی راضی هستی ...

فقط اوضاع مالی ملاک نیست البته مشکل خاصی هم ندارم از لحاظ مالی ولی بیشترین دغدغه ام امنیت روانی و ارامش ذهنیه

سلام عزیزم منم دوتا دارم یه دختر ۱۰ ساله یه پسر ۷ ساله دخترم خیلی گیر داده چند ماه که مامان ماهم بچه بیارم و فلان  از نظر مالی مشکلی نداریم خداروشکر ولی از نظر صبد و حوصله مطمن نیستم از خودم در کل بخاطر بچه هام و واینکه بعدا پشیمون نشم دوست دارم بیارم ولی از حاملگی و زایمان میترسم خیلی یکیم به قول شما اوصاع مملکت سر همینا مرددم

جنگ را من بش فکرنمیکنم اما ب شرایط بد اقتصادی ب انزوای کشور آلودگی هوا بی برقی بی آبی فرونشست خیلی ف ...

ولی جمعیت جوان خیلی عاقلانه اس

کشورمون داره رو به کهنسالی میره