2777
2789

دکتر براش تشخیص بیش فعالی داده؟

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببریدش نوروفیدبک یا TDCSجواب میگیره

هیچی جواب نمیده مگه فقط خودمو بکشم راحت بشم

چنان جیغ میکشه صداش تو گوشمه تو خیابون آبرو برام نزاشته عادت میکنه به کاری ول نمیکنه

نیش عقرب نه از ره کینه است

اقتضای طبیعتش این است

ADHD یه اختلال رشدی عصبیه باعث ایجاد تفاوت در رشد مغز میشه باعث میشه طرز فکر فرد متفاوت شه

تنوع عصبی میتونه فوایدی هم برای جامعه داشته باشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوستدار محیط زیست و گیاهان و حیوانات🌲🐶 مجرد موندن تا اخر عمر از ازدواج غلط بهتره✒️آنتی ناتالیسم🧬 بر مادر و پدر بیفکری که معتقدن به بچه خیلی لطف کردن به دنیا اوردنش بدون این که از نظر مالی و اخلاقی و ژنتیکی وضع درستی داشته باشن و آینده و زندگی و سلامتی و روح و روان بچه براشون مهم نیست و عقده هاشونو سر بچه خالی میکنن لعنت🗡 بعضی ادم ها دیگران رو روانی میکنن پس به جای توهین کردن به بیماران روانی به اونایی که روانیشون کردن توهین کنید✅ هیچ وقت خودتو با فرد موفقتر از خودت مقایسه نکن چون شاید اون زندگی بهتر از تو داشته و اگه تو هم زندگی خوب اونو داشتی از اونم موفقتر میشدی یا اگه اون زندگی تو رو داشت از تو هم وضعش بدتر میشد🔐 تو این سایت سعی میکنم فقط از مشکلات زندگیم حرف بزنم و هیچی از چیزای خوب و خوشی های زندگیم نگم چون حسود اینجا زیاده و دیدم چه رفتارهای بدی با کاربرایی کردن که از خوبی ها و خوشی های زندگیشون میگفتن پس خیال نکنید در واقعیت خیلی بدبختم🧿 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

اره هرداروی شروع میکنم تا میخوانفس بکشم بگم خدایا شکر خوب شد ازدماغم درمیاد ریدم تو خدا

میگن توانبخشی باید برن این بچه ها

نیش عقرب نه از ره کینه است اقتضای طبیعتش این است ADHD یه اختلال رشدی عصبیه باعث ایجاد تفاوت در رشد م ...

شانس منه بدبخته

میخوام مفید نباشه برا جامعه وقتی من مرگ وبه چشام میبینم وقتی کتکش میزنم میخوام ازعذاب وجدان خودمو دار بزنم بنظرت آدم سالم شب وروز راه های خودکشی رو مرور میکنه تو مغزش

میگن توانبخشی باید برن این بچه ها

میدونی ازچی میسوزم ازاین میسوزم اون خدای لعنتی دروغگو آشغال هرچی زر زد دورغ گفت

هرچی من بچه دیدم مشکل داشت نگفتم وا این چرا اینجوریه یبار دل پدرومادری رو نشکوندم بچه مشکل دار دیدم یجوربرخپرد نکردم دل پدرومادرش بشکنه یا بچه ناراحت بشه نتیجش شد این

میشناسم کسایی که بچه مردم راست راه میرفت میگفت میدونی کم داره میدونی مشکل داره مسخرش میکرد الان چندتا چندتا بچه سالم دارن زندگی آروم من چی ولی ریدم تو مصلحتش