2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 3599 بازدید | 188 پست

خودم تک فرزند دارم دیگه هم بچه نمیخوام پس فکر نکن جزو لشکر تبلیغات فرزنداوریم ولی بدون اگه بچه میخوای و پول و اعصاب داری نباید به جنگ فکر کنی چون شما تو خاورمیانه هستی و اینجا هرگز صلح و ثبات نیست همیشه جنگ تورم هست گاهی جنگ نظامی  هم هست 

همسایه سوییس و هلند هم نیستیم همسایه پاکستان و افغانستان و عراقیم 

اب و هوا و خشکسالی و الودگی هم هست هرروزم داره بدتر میشه چون مدام سوخت فسیلی و مازوت میسوزونیم داریم دسته جمعی خفه میشیم جالبه عادی هم برخورد میکنیم کلا عادت کردیم 

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم دوتا دارم با اینکه اول به لطف خدا و بعد تلاش همسرم میتونیم سومی‌رو ساپورت کنیم و همسرم خیلیییی علاقه داره به فرزند سوم اما من حتی بهش فکر هم نمیکنم چه برسه به اینکه تردید داشته باشم 

دلیلم هم نه جنگه نه آینده و... با اینکه خودمم دوست دارم  اما اصلا اینکارو نمیکنم 

راستی سنی هم از شما چندسال کوچیک‌ترم

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

چطور مطمئن شدی؟چه معیارایی داشتی؟ممنون میشم کمکم کنی

با خودم کنار اومدم وقتی شرایط مهیا هست چرا که نه.

میدونی نظر سنجی اصلا مناسب این مورد نیست خودت باید شرایط روحی و جسمی خودتو با شرایط مالی بسنجی و توانشو داشتی اقدام کنی 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من عاشق خانواده هایم که بچه دارن، خونشون سوت وکور نیست همیشه دورهمی دارن موقع غذا خوردن تفریح کردن یه حس خوبیه 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خیلی خوبه که شرایط نابسامان مملکت رو درک میکنید . به نظرتون فردا روز اوضاع از اینم بدتر شه عذاب وجدان داشتن در مورد به دنیا آوردن دوتا فرزند کمتره یا سه تا؟ اونم توی شرایطی که میدونید ممکنه چه اتفاقاتی بیفته. حالا ۸-۹ سال پیش میگیم اوضاع بهتر بود و امید به آینده باز هم بهتر داشتیم ولی الان چی؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بچه ی سوم اونم بعد این همه سال و این همه اختلاف سنی با دو تا بچه ی اول برای چیه؟

انگشت در حلقم کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودن را بالا آوردم ، چیزی در من زنده شد به نام ” انسانیت “.

ماهم دوتا دختر داریم الحمدلله ،الان اقدام هستیم برای سومی از نظر مالی شکر خدا دستمون به دهنمون میرسه ،تا ببینیم خدا چی میخواد ، اگر دوست داری و حوصلش رو داری تردید نکن ، اینجا اکثرا مخالف فرزند اوری هستن و این رو یجور بی کلاسی و سطح پایینبودن تلقی میکنن ، اما اصلا مهم نیست ، هرکس برای خودش زندگی میکنه و تصمیم میگیره اگر فرزنداوری شما باعث به خطر افتادن امنیت زندگی دیگران شد حق دارن بگن نه و فلان وگرنه شما حق داری اگر میتونی اولاد خوب تربیت کنی هر چقدر دوست داری بچه بیاری 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

هر کس با شرایط خودش میگه

شما شرایط خودت رو بسنج

اگ ادم بتونه خوبه چرا که نه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون