2777
2789
دارو بهم ساز نمیاد میفتم به خونریزی یا حالت گیجی

برای همینه که میگم سمت دارو و این چیزا نری:) 

قبلا خوب بودی یا یه جریاناتی پیش اومد و اینطوری شدی؟

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بله سراغ دارم. امضام.

خیلی خیلی مراقب بچه هاتون باشید، توکوچه تنها نرند، تو کوچه بازی نکنند. دزدی بچه زیاد شده و تو اخبار نمیگند که مردم نترسند. مراقب باشید و مدام آیه الکرسی بخونید و بهشون بدمید.وظیفه من اطلاع رسانی بود.منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما.

قربونت برم مهربون

🌹❤️

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

برای همینه که میگم سمت دارو و این چیزا نری:) قبلا خوب بودی یا یه جریاناتی پیش اومد و اینطوری شدی؟

هم  خیلی  بیکارم هم  دوستی  ندارم

از فردا  قراره برم سرکار  مشغول شم  ببینم بهترمیشم یانه

هم خیلی بیکارم هم دوستی ندارماز فردا قراره برم سرکار مشغول شم ببینم بهترمیشم یانه

همین تنها بودنه زیاد بعضی وقتا باعث میشه که کسل و بی رمق باشی ، قطعا بهتر میشی چون تو اجتماعی و سرت گرم کارته و با ادمهای مختلف اشنا میشی چه بسا چند نفرشون هم از لحاظ مود و شخصیت شبیه خودت باشن😃

آره میخام تمام وقت برم وقت نکنم فکرای چرت کنم

دقیق همینطوره ، 

افسردگی چیزیه که اخرش خودت باید به کمک خودت درمانش کنی حتی بعضی وقتام زور میزنی حالت خوبه تا ۱ هفته بعدش ۱۰ روز خوب نیستی دوباره ، این وسط نباید کم بیاری و همه کار کنی واسه حال خوبت:)

میتونی به این فکر کنی که دارم میرم سرکار ، مستقل میشم دستم تو جیب خودمه با ی بخشی از حقوق خودم یه چیزی تو خونه میارم یا خودت برای خودت چیز میز بگیری و ذوقشو کنی حتی یه شاخه گل=)

میدونی وقتی یه جایی باشی و اون جا یکی از دلایل حال بدت باشه بری بیرون خوب باشی برگردی همونجا بازم حالت بد میشه ، اینجارو فکر کن که راه حلش چی میتونه باشه و حلش کنی یا دیدگاهتو عوض کنی:))

ورزش و تغذیه سالم و خواب کافی خیلی رو روند درمان تاثیر میزارن ،کتابای خوب بگیر بخون:) و هرموقع دیدی اون فکرای بد دارن میان سمتت سریع به یه اتفاقی که باعث شد لبخند بزنی فک کن یا برو پی کارت ببین چیا مونده که انجامش بدی🤍

دقیق همینطوره ، افسردگی چیزیه که اخرش خودت باید به کمک خودت درمانش کنی حتی بعضی وقتام زور میزنی حالت ...

مرسی  مهربوننن🥰💋وقت ارزشمندتو گذاشتیو تایپ کردی برام❤️آرزوی بهترینا

مرسی مهربوننن🥰💋وقت ارزشمندتو گذاشتیو تایپ کردی برام❤️آرزوی بهترینا

قربان شما عزیزمممم:)) امیدوارم هر روزی که میگذره بهتر از روز قبلت بشی🤍