2777
2789
عنوان

مایی ک زشتیم

429 بازدید | 56 پست

عدالت خدا رو نقض نمیکنیم؟ مگه خدا نگفته امکانات رو برای همه قرارردادم . مثلا تو جذب جنس مخالف و رسیدن ب نیاز طبیعی ک خودش قرار داده هر کی زشت باشه ناموفقه . ولی خوشگلا دستشون بازه هر کی دلشون خواست میتونن انتخاب کنن . 

اتفاقا زشتا شانیشون تو ازدواج بیشتره

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🤣🤣اتفاقا خیلیا سراغ خوشگلا نمیرن فکر میکنن با یکی هستن ولی نیستن من خودم از لحاظ ظاهری عالی هستم ولی ۱۹ سالم تا الان هیج پارتنری نداشتم 

از اینا گذشته   خدا هیچ کس رو کامل نیافریده کسی که خوشگله از یه چیزیش کم کرده داده به خوشگلیش کسیم که زشته از خوشگلیش کم کرده داده به هوشش یا شانسش یا یه جیزی دیگه

امیدوارم یه روزی همه ی ما این حقیقت رو ببینیم که زیبایی واقعی در درون ماست نه در ظاهرمون....ظاهر همه ی ما رو خدا آفریده و خدا جز زیبایی چیزی خلق نکرده...ما اگه زیبایی درونمون رو درک کنیم و ببینیم دیگه زیبایی های بیرونی در هر شکل و قیافه ای که باشد نمی تونه ما رو جذب یا فریب بده...تموم زیبایی های دنیا در برابر اون چیزی که درون ما هست مثل سَرسوزنی در برابر اقیانوسه...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

🤣🤣اتفاقا خیلیا سراغ خوشگلا نمیرن فکر میکنن با یکی هستن ولی نیستن من خودم از لحاظ ظاهری عالی هستم و ...

به خدا ک عدالتی نیست . من پسر دیدم خوشتیپ قد بلند پزشک سالم با اخلاق . همه دخترا دورش . اونوقت من

خنگ . زشت . قد معمولی . بی پول . اخلاق داغون . 

مزیت من چیه ک بقیه ندارن 😂😂