2777
2789
عنوان

مایی ک زشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 56 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من ک ی پسر زشتم. اصن میترسم سمت دختری برم . کجا بازه. .

من دوستام هر کدوم داف تره رلش زشت تره 😂🤦‍♂️نگاه به خود خدا الان یه دوستی دارم اینفدر دختره زیباست ک محو زیبایش میشم من چشم ها از روش برداشته نمیشه بعد رفته یه دوست پسر پیدا کرده ک تراکنش ناموفق از این دوست پسر این خوشگل تره 

تو دید خودت چطوری ای؟

همه چی برمیگرده به دیدگاه خودت

اینکه اجازه بدی چطور راجبت فک کنن...چطور راجبش حرف بزنن و یا حتی چطوری باشی تو دیدشون

خونهایی که چکیده...ما یادمون نمیره🖐🏻

امیدوارم یه روزی همه ی ما این حقیقت رو ببینیم که زیبایی واقعی در درون ماست نه در ظاهرمون....ظاهر همه ...

داداش هر چیم ک بگی ب خدا زنا نمیفهمن . اونا خیلی بیشتر از پسرا دنبال خوشگلی و تیپ و قیافه مردا هستن. من اصن در ارتبط بودم با ی نفر سه ماه منو بازی داد . اخرش گفت تو چی داری م کسی بات بمونه نه قیافه نه پول . چنتا فحشم داد. گفت من خوشگلم باید برم دنبال خوشگلتر از خودم

به خدا ک عدالتی نیست . من پسر دیدم خوشتیپ قد بلند پزشک سالم با اخلاق . همه دخترا دورش . اونوقت منخنگ ...

عزیزم تو اونجوری که خودت رو توی اینه یبینی بیه خوشگلتر از اون مبیننت بعدشم  خوشگلی رو ولش باید رو استایل و لباست کار کنی چون اولین دیدار تو با یه دختر فقط ظاهریه بعدش رو اخلاقت و اینا کار کن  بعدم اگه کسی روپیدا نکردی من به فدایت بیا با من باش قربون اون دلت برم💕🥹

تو دید خودت چطوری ای؟همه چی برمیگرده به دیدگاه خودتاینکه اجازه بدی چطور راجبت فک کنن...چطور راجبش حر ...

داغون. اصلش همینه دیگه.  کسیک زشته ب دید خودش و کسی ربطی نداره چون زشته 

داداش هر چیم ک بگی ب خدا زنا نمیفهمن . اونا خیلی بیشتر از پسرا دنبال خوشگلی و تیپ و قیافه مردا هستن. ...

من تایپ ایده آل خودمو دارم ...کسی ام باشه ک تایپم نباشه رد میکنم ...هممون همینیم داداش...این که اون بازیت داده ربطی به قیافه تو نداره...مطمئن باش با هر کسی بره بازیش میده...چرا؟چون ذاتش اینه...دنبال چیزیه که عقده شده براش 

برا جی سر یه آدم بی‌شعور اینطوری با خودت رفتار میکنی؟

خونهایی که چکیده...ما یادمون نمیره🖐🏻