2777
2789
عنوان

مایی ک زشتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 56 پست
نه برام عجیب بود یه پسر بگه زشتم 🤣پسرا زشتم باشن فکر میکنن خدان

نه بابا من ک از خودم بدم میاد . حالا دختره هم گفت زشتی  . اکسم خوشگلتره . گفت چی  داری ک دختر خوب بیاد بات بمونه . نه پول نه قیافه . 

داغون. اصلش همینه دیگه. کسیک زشته ب دید خودش و کسی ربطی نداره چون زشته

نوع پوششتو تغییر بده...موهاتو درست استایل کن ...

باشگاه برو و روتین پوستی داشته باش (نه در حد یه بلاگر...ولی ضد افتاب و بالم لب و شستن صورتتو هرروز انجام بده)...مطمئن باش خودت پشمات میریزه از چیزی ک شدی(خودمم با همینا اعتماد به نفسم شدیدن زیاد شد)

خونهایی که چکیده...ما یادمون نمیره🖐🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوستام هر کدوم داف تره رلش زشت تره 😂🤦‍♂️نگاه به خود خدا الان یه دوستی دارم اینفدر دختره زیباست ...

خوب ببین اینا با زشتا رل میزن ک تیغشون بزنن.  وگرنه اخرش با ذر حد خودشون ازدواج میکنن

نوع پوششتو تغییر بده...موهاتو درست استایل کن ...باشگاه برو و روتین پوستی داشته باش (نه در حد یه بلاگ ...

دختره میگه تو ژنتیکت زشته . من برم باشکاه؟ اگه با ی باشگاه درس میشد ک الان همه پسرا با دافا بودن 

خوب ببین اینا با زشتا رل میزن ک تیغشون بزنن. وگرنه اخرش با ذر حد خودشون ازدواج میکنن

ن اتفاقا دوست من 😂🤦‍♂️حتی حاظره پیش دعا نویس بره این پسره زو نگه داره دوستم برای طرف خرج میکنه کلا عقل داده رفته 

دختره میگه تو ژنتیکت زشته . من برم باشکاه؟ اگه با ی باشگاه درس میشد ک الان همه پسرا با دافا بودن

دختره شعور نداشته ‌‌‌تو جیکار به دختره داری...با این چیزا قطعا تصور خودت از خودت تغییر میکنه ک همین مهمه

خونهایی که چکیده...ما یادمون نمیره🖐🏻

دختره شعور نداشته ‌‌‌تو جیکار به دختره داری...با این چیزا قطعا تصور خودت از خودت تغییر میکنه ک همین ...

من میگم اکست چرا خوشگله بع من میگی زشت میگه اون خوب ذاتا خوشگل بود . با این منطقی ک من از دخترا دیدم بعید میدونم با باشگاه و این چیزا گول بخورن

ن اتفاقا دوست من 😂🤦‍♂️حتی حاظره پیش دعا نویس بره این پسره زو نگه داره دوستم برای طرف خرج میکنه کلا ...

والا دختره فقط قیافه داره . دانشگاهم نرفته . من دانشجوی دکترای برقم.  ولی خوب معلمم.  پدرو مادرشم مث خودش کنده میان میگه من تو ناز و نعمت بزرک شدم.  باید یکی در حد خودم باشه .گفتم پول برات مهمه یا عشق میگه پول  

حتی قیافمو زیر سوال برد و گفت اکسم از ت خوشگلتره