2777
2789

۲۶سالمه ی بچه یکساله دارم دوهفته است آمدم خونه پدرم حضانت دائمی پسرم بامن بخاطراعتیاددارم جدامیشم حق طلاقم دارم فرداهم اولین جلسه دادگاه وکیل گفته تویک هفته کارطلاق روتموم میکنم حالا امشب نشستیم صحبت که من مستقل بشم طبقه پایین پدرم زندگی کنم ماهیانه کرایه اشوبدم مستاجر رو بیرون کنیم پدر وداداشم شدید مخالفت کردن فقط فکرپولن میگن الکی ماهی ۵تومن کرایه نده پولاتوجمع کن فکرراحتی منو بچه ام نیستن هرچی هم میگم دادوبیداد میکنن سرکوفت طلاقم میزنن به همه چیزم کاردارن دارم ازبغض خفه میشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه اسم قشنگی مطمعا باش بزرگ بشه حتما درک می‌کنه کار اشتباهی نکردی

الان من مشکلم باخانواده ام که نمیزارن مستقل زندگی کنم‌چه ربطی داره به درک پسرم 

الان من مشکلم باخانواده ام که نمیزارن مستقل زندگی کنم‌چه ربطی داره به درک پسرم

پست های قبلی خونده بودم که گفتی چطور بهش توضیح بدم 

خانوادتون اولش طبیعی هست اونا هم ناراحت هستن بلد هم نیستن چطور رفتار کنن کم کم عادت می‌کنن و کنار میان یه خورده زمان نیاز داره

هیچ خبری نیست ...😉
پست های قبلی خونده بودم که گفتی چطور بهش توضیح بدم خانوادتون اولش طبیعی هست اونا هم ناراحت هستن بلد ...

آهان متوجه نشدم ...ایناهمیشه همینجوری هستن درستم نمیشه فکرمیکنن چون من یکباراشتباه کردم کارم به طلاق کشیده پس عقل ندارم نمیتونم تصمیم بگیرم برای من وبچه ام سرخودتصمیم میگیرن کلا فکرمیکنن اگه مستقل زندگی کنم فامیل حرف درمیارن فقط فکرحرف مردم هستن فکر راحتی ودل من نیستن همیشه تعصبی بودن وسنتی فکرکردن 

خب یعنی همتون تو یه اتاق باشید.چند نفرید؟

داداشمومنو وبابا با پسرم که یکسالش داداشم که یکسال دیگه ازدواج میکنه منو وبابام میمونیم وپسرم الانم شبا منو پسرم تواتاق میخوابیم اون دوتا توپذیرایی

آهان متوجه نشدم ...ایناهمیشه همینجوری هستن درستم نمیشه فکرمیکنن چون من یکباراشتباه کردم کارم به طلاق ...

درستم فکر میکنن حرف در میارن  مردم همیشه حرف در میارن

و این که پدرمادرتن وقتی هم هزار سالت بشه باز از نظر پدر مادر هنوز بچه هستی و عاقل نیستی 

یکی از همکارام که فوت شد همسرش مهاجرت کرد یه استان دیگه یک سال هم به زور توی خونه پدری بود ولی در نهایت رفت یه شهر خیلی  دور 

توی تصادف یکی بچه هاش و همسرش از دست داد 

هیچ خبری نیست ...😉