2777
2789
عنوان

خاستگیاریم

143 بازدید | 17 پست

امشب خواستگارام که از قبل با هم آشناییت داشتیم اومدن خونمون پدرو مادرمون میدونسن که در ارتباطیم پدرش گفت عقد کنیم دو هفته بعد خانواده منم قبول کردن بعد که رفتن پسره میگه یکماه صیغه باشیم منم فقط به پسره گفتم که یبار طلاق گرفتم اون حتی نمیخواد خانوادش بمونن نگرانم از اینکه میخواد صیغه باشیم نظر شما چیه 

تا وقتی هستی زندگی کن و لذت ببر 😉🗽🌌🌬

قبول نکن بگو خانواده ام قبول نکردن همچین چیزی ام ما تا حالا تو خانواده نداشتیم اگه قصدت جدی بیا جلو

بهش از قبل گفته بودم اما اون اصرار داره که یکماه صیغه باشیم یه بهونه هایی میاره ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش از قبل گفته بودم اما اون اصرار داره که یکماه صیغه باشیم یه بهونه هایی میاره ها

ققبول نکن اگه بخوادت میمونه پای شرایطت اگه که نه بدون قصدش چیز دیگه ای بوده  بهش پیام بده بگو  من فکرامو کردم من نمیتونم قبول کنم که صیغه باشم اصلا چطور روت شد همچین توهینی کنی دیگه جوابشو نده تا دو روز اینده اگه گفت قبوله هرچی تو بگی بگو نامزدی اگه قبول نکرد بره بهتره میگی طلاق داشتی دوباره شکست نخوری

ققبول نکن اگه بخوادت میمونه پای شرایطت اگه که نه بدون قصدش چیز دیگه ای بوده بهش پیام بده بگو من فک ...

اره همین کارو میکنم مرسی ازت اونی که رفتنی باشه بهونه میاره میره 

دقیقا اونی که بخوادت حتی اگه خار باشی تو دستاش بازم میخوادت اگه نه بهتره بره نزار دوباره اذیت شی

وای الان میگه تا صبح فکراتو بکن منم گفتم من قبول نمیکنم صیغه بشم میگه باشه خدافظ

دقیقا اونی که بخوادت حتی اگه خار باشی تو دستاش بازم میخوادت اگه نه بهتره بره نزار دوباره اذیت شی

اخه میگه دختر کدوم فامیلشون این پنجشنبه چهلومشه منم گفتم خب صبر میکنم باز حرف خودشو میزنه

اخه میگه دختر کدوم فامیلشون این پنجشنبه چهلومشه منم گفتم خب صبر میکنم باز حرف خودشو میزنه

بگو  خدا رحمتش کنه 

هر وقت عزاداریتون تموم شد بیا باهام چت کن نه اینکه رسمی و....... 

ارزش خودتو نیار پایین

الان میگه خب بزرگترا قبول میکنن ولی من میترسم به فکر سواستفاده از من باشه همش دو هفتس که باهاشآشنا شدم

تو این دو هفته چ شناختی پیدا کردین ک‌میخواین ازدواج‌کنین؟!

خب یعنی میگی به این دوستی ادامه بدیم خانواده من خوششون نمیاد همینم به زور قبول کردن