2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقت پیش یه پیرمردِ ۷۰ ساله داشت با پیکان میرفت یهو گرفت رو من 

پیاده شد داد بیدا کرد مگه کوری پیکانو نمیبینی

منم دلم سوخت گفتم حاجی ببخشید تا بیام تجربه شمارو کسب کنم جووونیم تموم شد 

بعد گفت قانون رو رعایت کن 

خیلی پیرمرد جالبی بود خدا 

حفظش کنه

هی نفسی میاد و میگاد🙃

زنگ‌بزنسن ۱۱۰. اونا خودشون از طریق راهنمایی رانندگی با راننده تماس میگیرن

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

گیر کردیم کنارخیابونخیلی نفهم تشریف دارن

یه راه دارم شاید راهم خوب نباشه ببخشید ولی خب چون چاره نداری میگم

ببین یجور صدای ماشینشو درار مثلا دست بزن رو ماشینش یا مثلا الکی درشو باز کن کلا یجور بدون اسیب به ماشین صدای ماشینشو درار قطعا صاحبش میاد

و خدای آن سوی آسمان،نزدیک‌ تر از قلب به من🪄✨
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز