2777
2789
عنوان

یه سوال بی ربط

586 بازدید | 26 پست

سلام. من تقریبا 5 ساله ازدواج کردم. از 3 سال پیش همه منتظر بچمون بودن. مخصوصا خانواده شوهرم ولی شوهرم بچه نمیخواست. همش دربارمون سوال میکردن که چرا بچه دار نمیشین. از بهمن پارسال به همه گفتم که اردیبهشت میخدام حامله بشم. حتی آزمایشای قبل بارداریم رو هم دادم و به همه خانواده شوهرم گفتم که اردیبهشت میخوام حامله بشم. تا اینکه اواخر فروردین فهمیدم جاریم حاملس. یه بچه دیگه داره و همش به من میگفت هنوز باردار نشی زوده. بعد از بارداری اون چون مدت زیادی از ازدواجم گذشته بود احساس کردم خانواده شوهرم فک میکنن من باردار نمیشم چون مثلا مدت بارداری جاریم رو به من نمیگفتن و غیره. به همین دلیل برای اینکه استرس نداشته باشیم و این موضوع روی اقدامم تاثیر نذاره گفتم که ما سال دیگه بچه دار میشیم و فعلا نمیخوایم مخصوصا که دکتر هم بهم گفت یه سال برای باردار زمان میخوای چون زیاد جلوگیری داشتی. کار خدا با اولین اقدام باردار شدم. و فقط یه ماه و یه هفته از نظر سن بارداریم با جاریم فرق دارم. الان فهمیدم که همه جا پر شده که من به خاطر حسودی با جاریم حامله شدم در حالی که ما اولین بچمون بود و واقعا دیگه زمان باردار شدنم بود با این تعاریف به نظر شما هم واقعا اینجور میاد یعنی اگه تو فامیل شما هم این اتفاق میفتاد همینو میگفتین

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته
عزیزم تبریک میگم هرکاری بکنی اخرش یه حرفی از بغلش درمیارن خوش باش بابا

آره دیگه اگه حامله نمیشدم باز میگفتن نازاست.   

امیدم به خداست. خودش حلال تمام مشکلاته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والا 

فقط همین قدر بدون که خون خودت رو به خاطر حرفای بقیه کثیف نکن ببین من اینقدر از دست خانواده شوهر  جوش زدم الان کلی درد و مرض اومد سراغم و حس میکنم مادر خوبی برای بجم نیستم . ولشون کن 

التماس دعا

توی این دنیا هرکاری بکنی این فامیل هزار جور حرف میزنن.از کسی نباید انتظار خیرخواهی داشت....فقط بی خیال باش و عشق زندگی و بچه تو بکن و شاد باش....بذار هرچی میخوان بگن....سخته...ولی بیخیالی بهترین راهه چون بیشتر حرصشون درمیاد😉😉

دخترم همه ی دنیای منه  

والا اختلاف بارداری من و جاریم ۳ هفته هست

کسی هم چیزی از حسادت نگفت

البته دوتامون تو اقدام بودیم

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

حالا اگه باردار نمیشدی هم یه حرفای دیگه میزدن

بیخیال

من ودوتاجاریام وخواهرشوهرم همزمان باهم باردار بودیم

این درصورتی بود که یکی ازجاریام بعد۵سال و اون یکی جاریم  بچه دومش بود و بعد۱۱سال و خواهرشوهرم بعد۱سال ونیم و منم بعد ۷ماه که از عروسیم گذشته بود همزمان باردار شدیم خیلی حرفا پشت سرمون زدن ولی چه میشه کرد

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

متاسفانه اين حرف مسخره ممكنه واسه خيليااتفاق بيفته ولي اصلانبايدجدي گرفتش،،هرجانشستي بگوكه شمااصلاقبل ازاينكه متوجه بشي جاريت حامله هست به همه گفته بودي كه ميخاي ارديبهشت اقدام كني بعدم كه گفتي كه ١سال ديگه واسه اينكه فك نميكردي اولين اقدام بارداربشي اهميت نميدادي ولي خاست خدابودديگه،،منم وقتي حامله شدم چون جاري ندارم عروس خاله شوهرم ودخترداييش ودخترعموشووعروسه عمه خودموچندتاي ديگه توي فاميلمون همزمان به ترتيب كه عروسيامون هم زمان بودباردارشدن كه همه ازشوخي ميگفتن من اول حامله شدم اوناحسودي كردن ولي من خودم اصلامهم نبودواسم اوناهم شوخي ميگرفتن چون همه بچه اولمون بودووقت بارداري

سلام عزیزم اصلا فکرت و مشغول این چیزا نکن استرس می گیری برای بچت خوب نیست موقع این چیزارو شنیدی بگو رقابت تو این زمینه ها خوبه پایه ای بسم الله همینقد که بگی دیگه طرفش دهنش بسته می شه ولی اگه بخوای جوابش و بدی که توضیح بدی بعد حرف و حرف  حال خودت بد میشه از الان فقط به فکر خودت و شو هرت و بچت باش اصلا هم این موضوع برات پررنگ نشه که بره تو اعصابت و بشینی با شوهرت در باره این موضوع حرف بزنی ناخوداگاه حرف جاریت پیش میادبه نظر من اصلا نباید به مرددا حرف از زن دیگه ای بگی حتی اگه بدیشون باشه طرف کنجکاو میشه