2777
2789

مگه نباید تاری دید کم کم بهتر بشه ولی برای من بیشتر شده مخصوصا شبا سه شنبه ام نوبت دکتر دارم بنظرتون طبیعیه نگران شدم

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید صبور باشی کم کم بهتر میشه

در بعضی از چشم ها اینجوری هست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

من تا ی ماه تاری دید و دو بینی داشتم دوره نقاهت هر کسی متفاوته

بعد یک ماه بهتر شدین؟ 

از من یک ماه شده دقیقا اما بدتر شدم نسبت ب چند روز پیشم 

باید صبور باشی کم کم بهتر میشهدر بعضی از چشم ها اینجوری هست

از من یک ماه گذشته اما بدتر شدم نسبت ب چند روز قبلم چند روزه شبا بیشتر چشام تار میشه 

از من یک ماه گذشته اما بدتر شدم نسبت ب چند روز قبلم چند روزه شبا بیشتر چشام تار میشه

ببخشید مراقبت بعد عمل چی بود عزیزم

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

نگران نباش میری دکتر ببینی چطوریه منم شنیدم کم کم بهتر میشه ولی تا یماه باید واضح بشه .عملش سخت بود؟

خیلی نگرانم از اینکه نکنه نمره چشمم بالا رفته شاید یا استیگماتم چون استیگمات بالایی داشتم که دکتر گفت ۰.۷۵ میمونه

عملش سخت نیست ولی دوره نقاهتش همون یک هفته اول یکم کلافه می‌کنه آدمو

دو بینی آره ولی تاری دید ن تا شیش ماه گاهی صاف بود گاهی تار

چند وقته عمل کردین نمره چشتون برگشت نخورد؟

من از این بابت ک برگشت بخوره خیلییی استرس دارم الانم تاری دیدم بیشتر شده بیشتر نگرانم

چند وقته عمل کردین نمره چشتون برگشت نخورد؟من از این بابت ک برگشت بخوره خیلییی استرس دارم الانم تاری ...

کجا عمل کردی 

وختر عممه ام عمل کرد تا یه مدت تار بود

تیا : چشمان دام : مادرم ❤ یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

ببخشید مراقبت بعد عمل چی بود عزیزم

مراقبت اصلیش همین هفته اول بود یک هفته کلا خونه باید تاریک باشه تلویزیون و گوشی نگاه نکنی قطره هاتو به موقعه بریزی حموم نری آرایش نکنی و حتما باید عینک دودی بزنی اینا بعد که لنز پانسمان در اوردن یه اشک مصنوعی و بتامتازون استفاده می‌کنی و بیرون رفتنی عینک دودی میزنی