2777
2789
عنوان

چرا پریود این دفعم انقد درد دارم

706 بازدید | 42 پست

طبیعیه ایا؟؟هنوز شروع نشده درد دارم زیر شکمم

البته تقصیر خودمم بود هم تغذیه ای مراعات نکردم هم رفتم دوچرخه سواری بعدش دردش بیشتر شد دیگه غلط کنم برم😭😭😭

مهمه که تغذیه چند روز اخیرت چی بوده

دارویی چیزی مصرف کردی یا نه

و..

از یک هفته قبل لبنیات اصلااا نخور

مرغ و‌ ماهی رو کم کن

چای سبز و سیاه و قهوه رو کم کن

الانم یه دستمال ببند به کمر و پهلوت یا کیسه اب گرم بذار و یه دمنوش ملایم هم بخور ، مثلا یکم زنجبیل دم داده

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

منممممممممممممممممممممممممممممممم😩😩

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم بخاطر خودن سردیجات توی این چند روز اخیر باشه

مخصوصا اگه انار زیاد خورده باشی

بخاطر هوا هم هست داره خنک میشه 

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

شیاف استفاده کن منم پریودم صب دل درد بودم اب رو اتیش

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

مهمه که تغذیه چند روز اخیرت چی بودهدارویی چیزی مصرف کردی یا نهو..از یک هفته قبل لبنیات اصلااا نخورمر ...

ای بابا من اینارو همرو خوردم فک میکردم غذای نفاخ نباید بخوزم فقط.نه دارو نخوردم لبنیات چه مشکلی داره؟

ای بابا من اینارو همرو خوردم فک میکردم غذای نفاخ نباید بخوزم فقط.نه دارو نخوردم لبنیات چه مشکلی داره ...

لبنیات بشدت سردهههه

یک هفته قبل اصلااا نخور

ترشی هم نخور.

الان ی لیوان دمنوش بخوری و بدنتو گرم کنی بهتر میشی گلم

فکر میکنم بخاطر خودن سردیجات توی این چند روز اخیر باشهمخصوصا اگه انار زیاد خورده باشیبخاطر هوا هم هس ...

اره هوا که اثر داره من تو تابستون دردم کمتره کلا.سردیجاتم خوردم ولی فکر نمیکردم بخواد دردمو بیشتر کنه انقد

لبنیات بشدت سردههههیک هفته قبل اصلااا نخورترشی هم نخور.الان ی لیوان دمنوش بخوری و بدنتو گرم کنی بهتر ...

من خرررررر دیروز ترشی خوردم پس بگو دارم میمیرممممم😩😩

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

لبنیات بشدت سردههههیک هفته قبل اصلااا نخورترشی هم نخور.الان ی لیوان دمنوش بخوری و بدنتو گرم کنی بهتر ...

باشه عزیزم ممنون خوردی.سبزیجات میتونم بخورم؟

من یکم مزاجم خشکه.بخاطر تغییر هورنونا بیشترم میشه چیکار کنم یبوست نگیرم؟

من خرررررر دیروز ترشی خوردم پس بگو دارم میمیرممممم😩😩

دور از جونت عزیزم

آره متاسفانه خیلی موثره عزیزم.

گرم نگه دار خودتو ، ی دمنوش ملایم هم بخور(زعفرون اینا نباشه مثلا زنجبیل ، چای نبات)