2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 46 پست

ته چین یا زرشک پلو با مرغ ( من باشم ته چین) با توجه به اینکه یه غذا با گوشت دارید غذای دوم رو بهتره مرغ باشه که اگر کسی رژیم یا پرهیز داره اذیت نشه

یه نوع آش یا سوپ 

پیراشکی/ بورک/ سمبوسه/قارچ یا بادمجان شکم پر ( یک یا دو تا رو که راحت تر هستند)

سالاد فصل+ یه سالاد دیگه مثل کلم، اندونزی یا شیرازی 

برای دسر من ژله و پودینگ رو پیشنهاد می کنم

برای بعد از شام هم چای و باقلوا

میگی مرغ نمیخورن ،قورمه نمیخورن،برنج ایرانی نمیخورن،بعد میگم کشکه بادمجون بپز،بعد میگی ما بختیاریا ح ...

نه گلم نگفتم همه رو باهم نمیخورن که .مثلا برادر شوهرم و پسرش میگن قورمه به معده مون نمیسازه خب باید براشون ی چیز دیگه بزارم.ازونطرف خواهر شوهرم و شوهرم مرغ نمیخورن.باید گوشتی بزارم.دوباره پدر شوهرم و یکی دیگه برادر شوهرا برنج ایرانی نمیخورن.باید هندی بزارم.کلا اینا تو مهمونیاشون گوشت آبپز میکنن لابرنج‌یا کباب .کوبیده مرغ و گوشت و اینارو میدن.من وسعم نمیرسه برا ۳۰ نفر بخوام چلو گوشت درست کنم .یا کباب بره بزنم .گفتم دوسه مدل غذا درست کنم هم به چشم بیاد هم همگی بخورن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا به غیر ایرانی من برنج دیگه نمیخرم حالا برا این دوسه نفر باید برنج یکم هندی بخرم.اره مرغ شکم پرم ...

از من به شما نصیحت

میخورن به وقتش خوبم میخورن

شما لرچی راحتی بپز خورد خورد نخوردن به ضرر خودشونه

جاری و برادرشوهر من فقط سینه مرغ میخورن میگن رلن گوشتش کمه😒😒

بعد توی مهمانی های ما همیشه ۲تا سینه براشون میزارن اگه نباشه جاریم نیگه جاره ای نیست شوهرم مجبووووره بخوره بعد ران دوتا میخوره تا گوشتش سیرش کنه

ما همیشه براش سینه میزاشتیم چون همه ران میخوریم

امسال عید خودش کلاا ران خریده بود

گفت یجا خریدم مناسبتره

اگه دوست نداره خونه ی خودش نمیخورد

منم دیگه کاری به ذائقه شون ندارم هرچی راحتم باشه میپزم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
من قالب کباب دارم، قیمتش چهارصد هس، چدن هس جنسش، با اون قشنگ قالب میکنم بزرگ و یکدست میشه

میشه عکسش و بفرستی ؟همونا که باهاش کوبیده میزنن؟خوب منم اولش بزرگه بعد که میپزه انگار از کناره ها جمع میشه .

نه گلم نگفتم همه رو باهم نمیخورن که .مثلا برادر شوهرم و پسرش میگن قورمه به معده مون نمیسازه خب باید ...

دوسه مدل کنی که بیشتر خرجت میشه.

من برای مهمون غذا دونوع میپزم  خواست بخوره،نخواست نخوره.خونم رستوران نیست که

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
دوسه مدل کنی که بیشتر خرجت میشه.من برای مهمون غذا دونوع میپزم خواست بخوره،نخواست نخوره.خونم رستوران ...

چی بگم خواهر.اینقدر ادا دارن.آخه کبابم بکنم هم راحت ترم هم به قول شما شاید کمتر بشه اما نمدونم چرا خونه من که میان از سر شب گرسنه شون میشه موقع کباب بچه هاشون صف میکشن دم منقل ماماناشون بدتر هی میخوان دونه دونه بدن دست بچه هاشون.خب سر سفره کم میاد .نمیدونم چیکار کنم .والا ...

چی بگم خواهر.اینقدر ادا دارن.آخه کبابم بکنم هم راحت ترم هم به قول شما شاید کمتر بشه اما نمدونم چرا خ ...

عزیزم زرشک پلو کن با قورمه سبزی،نونم بزار توی سفره.

میخورن بخورن،نمیخورن نخورن.رستوران که نیست تواین گرونی.

حوصله داریا.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
نه اصلا....من همیشه همینکارومیکنم.بادمجون و سبزی که واسه قورمه سبزی هست رو روز قبل سرخ میکنم.چون واس ...

من گوجه بادمجون و با رب درست میکنم واسه خودمون یه چند باری خانواده ی شوهرم گفتن واسه ما هم درست کن اون مدلی

الان اینجور که شما گفتی خوب میشه راحت میشه دفعه ی دیگه که مهمونی دادم درست میکنم😘

آره راحت تره اما لرا دین و ایمونشون کبابه بچه هاشون موقع کباب صف میکشن پا منقل میخورن همه شو .

اخی 😅😅البته ربطی به لرا نداره کلا ایرانیا کوبیده پسندن 

زرشک پلو مرغ بپز راحته 

سوپ شیر 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️