سلام خانمای کد بانو.شما برا مهمونی زیاد حدود ۳۰ نفر به جز کباب چه غذاهایی پیشنهاد میدین ؟۲ یا ۳ مدل غذا که باهم جور دربیان لطفا بگین.قورمه سبزی و حتما میپزم.دوتای دیگه رو چی بزارم؟لطفا دسر و سالاد هم اگر میشه معرفی کنید.یا عکس بزارین ایده بگیرم .ممنونم
عزیزم دو مدل کافی هس، چه خبره سه مدل، قورمه سبزی و کوبیده مرغ، من اکثر مهمونی هام حتما کوبیده مرغ رو دارم، همه عاشقش هستن، خوشمزه تر از کوبیده گوشت چرخکرده درست میکنم، دیگه سوپ و سالاد اینا، کافیه دونوع غذا
بنظرم زرشک پلو با مرغ و قورمه سبزی کافی باشه،شلوغش نکن.سالاد رستورانی و سبزی خوردن و دوغ و نوشابه و ...
میدونی بعضیاشون قورمه نمیخورن .بعضیا شون مرغ.علاوه بر این چندتاشونم برنج ایرانی نمیخورن.برا همین میگم چند مدل مختلف درست کنم که همه بخورن.و اینکه خیلی ساله نیومدن خونمون .میخوام سنگ تموم بزارم .
انشاالله خدا بهت توان مضاعف بده و به بهترین نحو انجامش بدی.
ممنونم مهربونم التماس دعا
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنهمطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید