سلام خانمای کد بانو.شما برا مهمونی زیاد حدود ۳۰ نفر به جز کباب چه غذاهایی پیشنهاد میدین ؟۲ یا ۳ مدل غذا که باهم جور دربیان لطفا بگین.قورمه سبزی و حتما میپزم.دوتای دیگه رو چی بزارم؟لطفا دسر و سالاد هم اگر میشه معرفی کنید.یا عکس بزارین ایده بگیرم .ممنونم
بچه ها یه دعا/ ذکر /ختم برای پربرکت کردن وقت میخوام ندارید ؟ باید کار سه سال رو توی چندماه انجام بدم راهکاری ندارید؟؟؟؟؟؟
براتون تا اخر عمرم دعا می کنم
خیییییلی براتون دعا می کنم
فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
من بودم یا مرغ می پختم یا جوجه یا کباب تابه ای مرغ
با سالاد ماکارانی یا جامبو شلز
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...