2777
2789
عنوان

مهمونی

326 بازدید | 46 پست

سلام خانمای کد بانو.شما برا مهمونی زیاد حدود ۳۰ نفر به جز کباب چه غذاهایی پیشنهاد میدین ؟۲ یا ۳ مدل غذا که باهم جور دربیان لطفا بگین.قورمه سبزی و حتما میپزم.دوتای دیگه رو چی بزارم؟لطفا دسر و سالاد هم اگر میشه معرفی کنید.یا عکس بزارین ایده بگیرم .ممنونم 

بچه  ها یه دعا/ ذکر /ختم برای پربرکت کردن وقت میخوام ندارید ؟ باید کار سه سال رو توی چندماه انجام بدم راهکاری ندارید؟؟؟؟؟؟

براتون تا اخر عمرم دعا می کنم 

خیییییلی براتون دعا می کنم 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست 

اکبر جوجه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها یه دعا/ ذکر /ختم برای پربرکت کردن وقت میخوام ندارید ؟ باید کار سه سال رو توی چندماه انجام بد ...

انشاالله خدا بهت توان مضاعف بده و به بهترین نحو انجامش بدی.

من بودم یا مرغ می پختم یا جوجه یا کباب تابه ای مرغ 

با سالاد ماکارانی یا جامبو شلز

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

خورشت قیمه یا قیمه بادمجون

جوجه کباب

کوبیده یا ماهی

سوپ جو

سالاد ماکارونی و سالاد فصل

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

سالاد ماکارونی خوبه.ته چین خوبه.بادمجون سرخ شده خوبه با گوجه.

بادمجون و گوجه رو خیلی از نی نی سایتی ها شنیدم برای مهمون درست میکنن خودمم خیلی دوست دارم ولی بنظرم خیلی زحمت داره و زمان بره