سلام خانمای کد بانو.شما برا مهمونی زیاد حدود ۳۰ نفر به جز کباب چه غذاهایی پیشنهاد میدین ؟۲ یا ۳ مدل غذا که باهم جور دربیان لطفا بگین.قورمه سبزی و حتما میپزم.دوتای دیگه رو چی بزارم؟لطفا دسر و سالاد هم اگر میشه معرفی کنید.یا عکس بزارین ایده بگیرم .ممنونم
بچه ها یه دعا/ ذکر /ختم برای پربرکت کردن وقت میخوام ندارید ؟ باید کار سه سال رو توی چندماه انجام بدم راهکاری ندارید؟؟؟؟؟؟
براتون تا اخر عمرم دعا می کنم
خیییییلی براتون دعا می کنم
فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنهمطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بودم یا مرغ می پختم یا جوجه یا کباب تابه ای مرغ
با سالاد ماکارانی یا جامبو شلز
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...