2777
2789
عنوان

مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 46 پست

عزیزم دو مدل کافی هس، چه خبره سه مدل، قورمه سبزی و کوبیده مرغ، من اکثر مهمونی هام حتما کوبیده مرغ رو دارم، همه عاشقش هستن، خوشمزه تر از کوبیده گوشت چرخ‌کرده درست میکنم، دیگه سوپ و سالاد اینا، کافیه دونوع غذا

بنظرم زرشک پلو با مرغ و قورمه سبزی کافی باشه،شلوغش نکن.سالاد رستورانی و سبزی خوردن و دوغ و نوشابه و ...

میدونی بعضیاشون قورمه نمیخورن .بعضیا شون مرغ.علاوه بر این چندتاشونم برنج ایرانی نمیخورن.برا همین میگم چند مدل مختلف درست کنم که همه بخورن.و اینکه خیلی ساله نیومدن خونمون .میخوام سنگ تموم بزارم .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بادمجون و گوجه رو خیلی از نی نی سایتی ها شنیدم برای مهمون درست میکنن خودمم خیلی دوست دارم ولی بنظرم ...

نه عزیزم خوبیه بادمجون اینه که میتونی یک یا دو روز قبل سرخ کنی و داخل ظرف دربسته تویخچال نگه داری و باکمی گوجه سرخ شده روز مهمونی بزاری بپزن.

یه روز خوب میاد

عزیزم دو مدل کافی هس، چه خبره سه مدل، قورمه سبزی و کوبیده مرغ، من اکثر مهمونی هام حتما کوبیده مرغ رو ...

کوبیده مرغ درحد مجلسی بلد نیستم برا خودمون درست میکنم .اما کوچیک میشن .زشته برا مهمون .آره سوپم خوبه.

انشاالله خدا بهت توان مضاعف بده و به بهترین نحو انجامش بدی.

ممنونم مهربونم التماس دعا

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

کوبیده مرغ درحد مجلسی بلد نیستم برا خودمون درست میکنم .اما کوچیک میشن .زشته برا مهمون .آره سوپم خوبه ...

من قالب کباب دارم، قیمتش چهارصد هس، چدن هس جنسش، با اون قشنگ قالب میکنم بزرگ و یکدست میشه 

قرمه سبزی بزار 

بزنج هم کلا پاکستانی بپز 

خودت انقدر زحمت نده برای چند نفر

مرغ شکم پر بلدی؟؟

۵و۶تا شکم پر درست کن بزار وسط عالی میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
روز قبل سرخ کنیم بافت و مزه ش تغییر نمیکنه تا فرداش ؟

نه اصلا....من همیشه همینکارومیکنم.بادمجون و سبزی که واسه قورمه سبزی هست رو روز قبل سرخ میکنم.چون واسه روز مهمونی وقت گیره.

یه روز خوب میاد

زشت نیست ؟ما بختیاریم اهل غذای اینجوری نیستیم حتما تو مهمونیا باید برنج و گوشت باشه.

میگی مرغ نمیخورن ،قورمه نمیخورن،برنج ایرانی نمیخورن،بعد میگم کشکه بادمجون بپز،بعد میگی ما بختیاریا حتما تو مهمونیا باید برنج و گوشت باشه؟

😐😐

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
قرمه سبزی بزار بزنج هم کلا پاکستانی بپز خودت انقدر زحمت نده برای چند نفرمرغ شکم پر بلدی؟؟۵و۶تا شکم پ ...

اصلا به غیر ایرانی من برنج دیگه نمیخرم حالا برا این دوسه نفر باید برنج یکم هندی بخرم.اره مرغ شکم پرم خوبه مرسی .