2777
2789

من پارسال مهد گذاشتم همون کتاب های پیش دبستانی بهش دادن

امسال دیگه نذاشتم گفتم پول دور ریختنه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوره های توحید و ناس رو حفظ کردن

حرف الف رو

اعداد تا ۵

نگارش فارسی لوحه ها رو چندتا کار کردن

مهارتهای زندگی

علوم دبستانی

ایرانشناسی شهر شیراز رو کار کردن

نجوم

زبان هم فعلا دارن اسپیکینگ کار میکنن که پسر من زبانش کامله نیاز نداره اون تایم میره استخرشن 

دخترم پیش دبستانیه سوره کوثر نقاشی رنگ امیزی شعر واحد مدرسهالفبای انگلیسی سوره ناسبرای هر مناسبت جسن ...

من بچمو مهدالرضاگذاشتم تاالان تواین یک یکماه ۷۰درصد حروف فارسی البته نوشتن نه فقط بشناسند یادشون دادن دیگه  الان شروع کردن سِ سَ سا و اینها رویادشون میدن ب نظرم خیلی فشرده کارمیکنن میترسم زده بشه

مهدالرضا مگه فرق داره با جاهای دیگه؟ بچه منم میره صدای حروف رو یادشون میدن خیلی پراکنده اصلا به ترتی ...

اره فرق داره چون میخوان قران خوندن یاد بدن بقپل شما عجله دارن والا من با این سنم نمیتونم ابنهمه سوره و ایه و حرووف رو به ذهن بسپارم

حرف الف و نشانه های َ ُ 

اعداد 1 تا 3 خوندن و نوشتنش

چند تا شعر 

دست راست و چپ

جهت ها بالا پایین چپ و راست

اشکال دایره مربع مستطیل و کشیدن خط و موج و زیک زاک

طناب کشی یوگا بازی مثل نمایش عروسکی پانتومیم

حدس زدن اشیا با چشم بسته

چند کلمه انگلیسی

من از این به بعد یه دختر شاد و مثبت اندیشم. میخوام زندگیمو اون جوری که دلم میخواد بسازم و میدونم که خدا بهترینارو سر راهم قرار میده🌹❤
از هفت ماهگی تحت متد دکتر امینی بودهتو اینستاسرچ کنین دو زبانه میاد پیجشون

اره شنیدم. اخه ازونور باز‌بعضیا میگفتن راضی‌نیستن یا بچشون زبون اصلیشو بد حرف‌میزنه و...

من بچم از اول کارتونای انگلیسی دید اما خب الان فقط کلمه اینا بلده ی‌مقدار. مثلا‌رنگا و حیوونا و ...اینجوری ک شما گفتید نه

parasoo1989@