2777
2789
عنوان

خانمها ی مذهبی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 18 پست

[QUOTE=47718806]به نظرم اگه اعتقاد داریم که موسیقی گوش کردن گناه هست پس بقیه روزها هم نباید گوش کنیم. و هم 

همه می دونیم که عزاداری برای امام حسین علیه السلام فراتر از عزاداری برای یک شخص هست عزاداری برای قربانی شدن یک باور است.عاشورا تجلی همه وجوه دین هست و این تعزیرات هم که میبینید برای زنده کردن تمام شرعیات و دین هست و نه فقط یک سوگواری تازه. شاهدش هم اینکه از قدیم ایام تو سرزمین شیعه آمار جرم و جنایت توی محرم و صفر پایین نیومده.حتی این آمار توی اسناد ساواک اون زمان هم هست

به نظرم اگه اعتقاد داریم که موسیقی گوش کردن گناه هست پس بقیه روزها هم نباید گوش کنیم. و هم اینکه به ...

در بمب گذاری فرانسه ، 11 سپتامبر و.........دل و دماغ خنده نداشتم ...

انسانیت و وجدان باید داشته باشیم.

موسیقی گوش کردن گناه نیست ، ولی در ایام سوگواری  یک ملت باید رعایت ادب رو کرد و حرمت نگه داشت ..

منتهی بعضی ها نفهم هستند و باید به نفهمی شان احترام گذاشت !!!

کسی که فرهنگ داشته باشه مراعات همسایه رو میکنه و باعث اذیت و آزار و سلب آرامش نمیشه.

درضمن قضیه عاشورا و امام حسین فراتر از تمام انبیا و اوصیای الهی هست .

به نظر من باید یاد و خاطره تمام بزرگ مردان تاریخ گرامی داشته بشه و خودم به شخصه در طول سال همشون رو یاد میکنم و بهشون احترام قائل هستم چون وظیفه انسانی مان هست.

در بین سنی مذهب ها زندگی کردم و با اینکه به 12 امام و 14 معصوم اعتقاد ندارند ولی در طول محرم و صفر به احترام شهادت اولاد پیامبر از شادی و جشن و... پرهیز میکردند و این به فرهنگ و شعور و ادب اونها بر میگرده👌

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اگه اعتقاد داریم که موسیقی گوش کردن گناه هست پس بقیه روزها هم نباید گوش کنیم. و هم اینکه به ...

بله. کلا هر چی پیش می ریم داره به این ایام و مناسک اضافه میشه. دهه های فاطمیه. شب لیله الرغایب. شب فلان. متاسفانه این کارها باعث هجو و بی تفاوتی میشه.