2777
2789
عنوان

خانمها ی مذهبی بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 18 پست

[QUOTE=47718806]به نظرم اگه اعتقاد داریم که موسیقی گوش کردن گناه هست پس بقیه روزها هم نباید گوش کنیم. و هم 

همه می دونیم که عزاداری برای امام حسین علیه السلام فراتر از عزاداری برای یک شخص هست عزاداری برای قربانی شدن یک باور است.عاشورا تجلی همه وجوه دین هست و این تعزیرات هم که میبینید برای زنده کردن تمام شرعیات و دین هست و نه فقط یک سوگواری تازه. شاهدش هم اینکه از قدیم ایام تو سرزمین شیعه آمار جرم و جنایت توی محرم و صفر پایین نیومده.حتی این آمار توی اسناد ساواک اون زمان هم هست

به نظرم اگه اعتقاد داریم که موسیقی گوش کردن گناه هست پس بقیه روزها هم نباید گوش کنیم. و هم اینکه به ...

در بمب گذاری فرانسه ، 11 سپتامبر و.........دل و دماغ خنده نداشتم ...

انسانیت و وجدان باید داشته باشیم.

موسیقی گوش کردن گناه نیست ، ولی در ایام سوگواری  یک ملت باید رعایت ادب رو کرد و حرمت نگه داشت ..

منتهی بعضی ها نفهم هستند و باید به نفهمی شان احترام گذاشت !!!

کسی که فرهنگ داشته باشه مراعات همسایه رو میکنه و باعث اذیت و آزار و سلب آرامش نمیشه.

درضمن قضیه عاشورا و امام حسین فراتر از تمام انبیا و اوصیای الهی هست .

به نظر من باید یاد و خاطره تمام بزرگ مردان تاریخ گرامی داشته بشه و خودم به شخصه در طول سال همشون رو یاد میکنم و بهشون احترام قائل هستم چون وظیفه انسانی مان هست.

در بین سنی مذهب ها زندگی کردم و با اینکه به 12 امام و 14 معصوم اعتقاد ندارند ولی در طول محرم و صفر به احترام شهادت اولاد پیامبر از شادی و جشن و... پرهیز میکردند و این به فرهنگ و شعور و ادب اونها بر میگرده👌

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اگه اعتقاد داریم که موسیقی گوش کردن گناه هست پس بقیه روزها هم نباید گوش کنیم. و هم اینکه به ...

بله. کلا هر چی پیش می ریم داره به این ایام و مناسک اضافه میشه. دهه های فاطمیه. شب لیله الرغایب. شب فلان. متاسفانه این کارها باعث هجو و بی تفاوتی میشه.