2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نرسیدم بهش اما خداروشکر ک نرسیدم چون ب شدت حروم.... بوداگه رابطتمون ادامه داشت قطعا بازم تهش طلاق ...

خو پس خداروشکر که نرسیدی

آره دله دیگه چیزی حالیش نی🚶‍♀️

آخی🥺چرا نشد برسین ، اگه دوست داشتی بگو

ببین عشق ما در حد نگاه های عمیق بود 

تقریبا فامیل دور بودیم 

مثلا هر روز راس یه ساعت میومد خونه فامیلشون ( فامیلش فامیل نزدیک ما بود) 

از یه شهر دیگه میومد 

منم اون موقع میرفتم خونه داییم اینا 

تو راه همو می‌دیدیم 

بعد من سنم کم بود اون ازم ۱۶ سال بزرگتر بود ولی خب دوس داشتیم همو خیلی 

خلاصه گذشت و منو اذدواج کردم روز عقدم اومده بود خونه فامیلشون بعد شیرینی خورون منم خونه فامیلشون بود برگشته بود به فامیلشون گفته بود که قرار بود اون مال من بشه من میخواستمش و فلان 

لباس عقدمو با دسته گلم و اون فامیلمون رو آورد آرایشگاه 

بعد زن اون فامیلمون که یکی از نزدیکامونه بهم گفت تا گفتیم فلانی اذدواج کرد یه لحظه انگار مرد جا خورد بد جوری 

ولی هیچ وقت نه اون این عشق رو به زبون آورد نه من 

دقیقا شش ماه بعد رفت با یکی که خیییلی شبیه منه اذدواج کرد 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
منی ک عاشقش بودم بعد ۵ سال فهمیدم با یکی دیگس دوسه سال گذشت باز فهمیدم دیگه بخدا نمیکشم باهاشه

🤦‍♀️وای خدایا 

تموم کن باهاش راحت شو ، وابسته ای اولش سخته ولی عادت میکنی بعدش

ببین عشق ما در حد نگاه های عمیق بود تقریبا فامیل دور بودیم مثلا هر روز راس یه ساعت میومد خونه فامیلش ...

ای کاش میگفتین بهمدیگه حستون رو🥺هنوزم دوسش داری؟بهش فکر میکنی؟یا مثلا اونو با شوهرت مقایسه کنی

ای کاش میگفتین بهمدیگه حستون رو🥺هنوزم دوسش داری؟بهش فکر میکنی؟یا مثلا اونو با شوهرت مقایسه کنی

اره بعضی وقتا پشیمونم 

ببین اینکه میگن بعضی وقتا چشم ها بیشتر از لب ها سخن میگن واقعیته 

ما جفتمونم خبر داشتیم از حسمون بهم دیگه 

ولی خب نشد واقعا 

اره بعضی وقتا بهش فکر میکنم، نه شوهرم از همه بابت سرتره از اون

ولی خب اون به چشمم یه چیز دیگه بود.

اصلا بهت بگم شاید یه بار عاشق شدم و یه بار دوست داشتن رو تجربه کردم فقط برای همون موقع بود.

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌