عزیز دلمیکی از مدیران ارشد شرکت ما که اتفاقا بسیار پولدار و تماما مدارک دکترا داشتنیه دختر ۱۵ ساله د ...
خیلی وحشتناک ☹️ اون بچه که امیدوارم الان روحش در آرامش باشه تو این سن درست راهنمایی نشده و از طرفی ممکن کمبودهای عاطفی داشته !
کاش من مادر ، من پدر یکم با بچم مهربونتر و رفیق تر باشم که کار به اینجا نکشه
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
عزیز دلمیکی از مدیران ارشد شرکت ما که اتفاقا بسیار پولدار و تماما مدارک دکترا داشتنیه دختر ۱۵ ساله د ...
عزیزم نمیدونم چرا اشتباه متوجه منظور من شدن من نه خانواده رو محکوم میکنم نه اون دخترو میگم چرا سن قانونی ازدواج باید اینقدر پایین باشه که دختربچه فکر شوهر کردن به سرش بزنه اگر سن ازدواج مثلا ۱۸بود پدر مادر اون دختر به دخترشون میگفتن بزار ۱۸ سالت که شد یه تصمیمی میگیریم تا ۱۸ سالگی هم عشق از کلش میپرید
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
جالبه اونور همچین خوبهبعد چرا نمیگین اونجا هیچ مردی خرج زنش یا دوست دخترش رو نمیدهحتی یه قهوه ساده ر ...
اونجا اکثر زنها شاغلن واختلاف درامد زن و مرد هم اونقدر زیاد نیست هنوزم اختلاف دستمزد به نفع مرداست ولی زنا اکثرا شغل دارن بعد هم چه ازدواج سفید چه ازدواجای رسمی زن و مرد روی کاغذ درمورد تمام مسائل مالی و هزینه ها توافق میکنن که این توافقا کاملا معتبره گذشته ازین اینکه هزینه ها نصف بشه به ضرر زن نیست اینجور زنها قوی و مستقل بار میان و اگر ترک بشن نهایت آسیبی که میبینن آسیب عاطفیه چون چه توی ایران چه خارج عاشق ترین مردا هم ممکنه نخوان تو زندگی بمونن هیچ تضمینی هم نیست اون موقع برای زنی که بدون درامد رها میشه فاجعست توی همین سایت ببین چقدر زن طرد شده آویزون پاچه شوهرشونن چون نه درامد دارن و نه جایی برای رفتن یا یکی از کاربرا شوهرش زن دوم گرفته با خفت و خاری و فلاکت داره زندگی میکنه ولی چون درامد نداره و شوهرش بچشو میگیره مجبوره بمونه دیگه اونجا اینجوری نیست زن میتونه زندگی جدیدیو شروع کنه
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره