2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 112 پست

دقیقا اومدی توی سایتی که خیلی ها از کودک همسری حمایت میکنن اینارو میگی 🥲 پستارو نخوندم اما احتمال میدم خیلی ها جبهه گرفتن در مقابل حرفت

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
حتما ایرانهکه تو نی نی سایت با افتخار میگن ما ۱۲سالگی عروس شدیم خیلیاشونم الکی میگن ما خیلی راضیم بع ...

اره ۱۴ سالگی شوهر کردن ۱۶ سالگی بچه دار شدن الانم ۶ تا بچه دارن و مثل ملکه ها زندگی میکنن🤡🤡🤡🤮🤮🤮

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای من یه دوستم ۱۲ سالگی ازدواج کرد

الان ۱۹ سالشه

اونموقع انقدررر منطقی رفت جلو و کلی شرط گذاشت

ک مثلا خونه بنامش باشه مشاوره برن یماه باهم در ارتباط باشن کلاسای ج... نسی قبل ازدواج برن

الان خیلی زندگیش خیلی خوبه ماشالله😂

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

لطف کنید لینک سایت و مقاله ای که این امار هارو هم از توی در میارید بذاریدنه اینکه توی ایران کودک همس ...

ویکی پدیا چیزی که گفتم مربوط به قانونه نه این تو چه کشوری کودک همسری هست یا نیست

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
دقیقا اومدی توی سایتی که خیلی ها از کودک همسری حمایت میکنن اینارو میگی 🥲 پستارو نخوندم اما احتمال م ...

نه ببین عزیزم ۱۲ سالشه ولی به اندازه به زن ۴۰ ساله میفهمه 🤡🤡یه طوری مهمون داری میکنه و غذا درست میکنه بیا و ببین🤡🤡

دقیقا اومدی توی سایتی که خیلی ها از کودک همسری حمایت میکنن اینارو میگی 🥲 پستارو نخوندم اما احتمال م ...

دقیقا همینه فکر نمیکردم اینقدر حامی داشته باشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
وای من یه دوستم ۱۲ سالگی ازدواج کردالان ۱۹ سالشهاونموقع انقدررر منطقی رفت جلو و کلی شرط گذاشتک مثلا ...

کلاسای جنسی قبل ازدواج، بچه ۱۲ ساله، اردواج

واقعا حال به هم زنه و تاسف بار

نه ببین عزیزم ۱۲ سالشه ولی به اندازه به زن ۴۰ ساله میفهمه 🤡🤡یه طوری مهمون داری میکنه و غذا درست می ...

نه ببین تو چون مخالف کودک همسری هستی پس مشکلی با رابطه جنسی دوتا دوست زیر سن ۱۸ سال نداری 🤡 

عراق و افغانستان بعدش ایران

عراق تازگی سن ازدواجو پایین آورده میگن تحت تاثیر ایران این کارو کرده

کلاسای جنسی قبل ازدواج، بچه ۱۲ ساله، اردواجواقعا حال به هم زنه و تاسف بار

حالا اون کلاسارو کلا مشاوره قبل ازدواج میفرسته 

ولی درکل خودمم مخالف این ازدواجام 

مثلا مامان من با خواهرم ۱۳ سال تفاوت داره با خود من ۱۷

برا همین اجازه نداد دوران مدرسه یا نوجوانی سمت ازدواج بریم

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

نوه عمه ی من ۱۴سالش بود عروسی کرد...خدایی مناسبش بود نمیشه اینقدر کلی نظر دادخانواده پدری من از اول بچه هاشونو یه جوری بار میارن که این سن آماده ی ازدواجن و تو اون سن واقعا اندازه ی من که ۲۵ازدواج کردم حالیش بود...من خودم واقعا تا ۲۳ ااگه ازدواج می کردم کودک همسر محسوب میشدم ...ولی نوه عمم نه...حالا شاید شما خوشتون نیاد یه نفر دخترشو طوری بار بیاره که تو ۱۴سالگی آماده ازدواج باشه ...ولی خب چه خوشمان بیاد چه نه(خودمم دوست ندارم بنا به دلایلی) 

دیگه کودک همسری محسوب نمیشه خوبی هاییم داره...

اینم بگم تو خانواده پدریم به شدت حامی دختراشونن و اگه داماد نقطه ای کار اشتباه کنند پدرشو درمیارن و نمیزارن دخترشون اذیت شه

با این وجود باور کنید هیچ اشکالی وجود نداره...و الکی دل نسوزونید

دختری که هم روحی و هم جسمی آماده ی ازدواجه...خانواده ی حامی ایم داره...چند سال عین دوست پسر با همسرش خوشحاله

و هیچ مسئولیتی هم نداره...گردششو داره لذتشو داره...کلاسای مختلف می‌ره درسشم می خونه...

و واقعا موردی توش نیست ...سعی کنید آزادانه به قضیه نگاه کنید نه با تعصب

ویکی پدیا چیزی که گفتم مربوط به قانونه نه این تو چه کشوری کودک همسری هست یا نیست

خب همون دیگه

با اختلاف بی پایه ترین منبع رو انتخاب کردید

اول اینکه ویکی پدیا اسرائیلی-آمریکاییه و یهودیای ساختنش

دیگه مشخصه که با ایرانیا دشمنی دارن و هر چرت و پرتی دلشون بخواد مینویسن

بعد شما به سایتی که هر کسی تاکید میکنم هر کسییی که بخواد میتونه ادیت کنه و اطلاعات جدید بذاره اعتماد میکنید و منبع قرار میدید؟

شما خودتونم میتونید حساب کاربری بسازید و همونجا تو سایت بزنید روی گزینه ادیت و هر چیزی که اونجاست رو تغییر بدید.

قانون بقیه کشورا  توی کودک همسری چیه؟

خب همون دیگهبا اختلاف بی پایه ترین منبع رو انتخاب کردیداول اینکه ویکی پدیا اسرائیلی-آمریکاییه و یهود ...

ویکی پدیا خودش واسه هر آمارش منبع داره

خیلی از منابعش مربوط به خود کشورمونه که معتبرتره 🫠