2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 112 پست
ویکی پدیا خودش واسه هر آمارش منبع دارهخیلی از منابعش مربوط به خود کشورمونه که معتبرتره 🫠

الان منم میرم مینویسم رابطه در پریودی باعث عفونت نمیشه،منبع هاریسون

به جز کسایی که هاریسون رو مطالعه کردم کی میدونه هاریسون چیه؟

الان منم میرم مینویسم رابطه در پریودی باعث عفونت نمیشه،منبع هاریسونبه جز کسایی که هاریسون رو مطالعه ...

میتونه سرچ کنه خب 

لینک منبع اصلی هست همیشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همون دیگهبا اختلاف بی پایه ترین منبع رو انتخاب کردیداول اینکه ویکی پدیا اسرائیلی-آمریکاییه و یهود ...

به راحتی میشه آمار دراورد یه سایت رنکینگ هست تمام آمار توشه الان وقت ندارم پسرم کلاس آنلاین داره خودت میتونی سرچ کنی باید انگلیسی سرچ‌کنی کار سختی نیست

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
میتونه سرچ کنه خب لینک منبع اصلی هست همیشه

همه خود ویکی پدیا رو منبع قرار میدن و هرچی که ویکی پدیا بگه رو قبول دارن

چند نفر رو دیدی تا حالد که بره منابع ویکی پدیا هم سرچ کنه ببینه راست میگه یا دروغ؟😂

همه خود ویکی پدیا رو منبع قرار میدن و هرچی که ویکی پدیا بگه رو قبول دارنچند نفر رو دیدی تا حالد که ب ...

شما این کارو نمیکنی دلیل نمیشه بقیه انجام ندن که 😐🤣

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
شما این کارو نمیکنی دلیل نمیشه بقیه انجام ندن که 😐🤣

من اتفاقا این کار میکنم و چون میکنم میگم منابع و امار هاش بی پایه است😂اما مطمئنم که هیچکس دیگه این کار رو انجام نمیده

من اتفاقا این کار میکنم و چون میکنم میگم منابع و امار هاش بی پایه است😂اما مطمئنم که هیچکس دیگه این ...

شما خودت دور و برت نگا کنی میبینی کودک همسری چقدر زیاد و رواجه تو ایران تازه ترسناک‌تر اینه که از این کار اشتباه هم توی کشور حمایت میشه

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

شما خودت دور و برت نگا کنی میبینی کودک همسری چقدر زیاد و رواجه تو ایران تازه ترسناک‌تر اینه که از ای ...

ارهه خیلی زیاده

اشتباه هم هست و باید برچیده بشه

منم اول گفتم که قطعا این موضوع بده و به نظرم قانونی و شرعی هم نیست

اما اون موقع موضوع صحبتم این بود که منبع این امار ها باید خیلی معتبر باشه چون اگر یه امار فیک باشه عملا وجهه کشور و فرهنگ رو خراب میکنه