2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 112 پست
حالا گیریم کسی بهش تجاوز شد، با خونواده و جامعه بسته ایی که داریم چطور به خونوادش بگه؟؟ اصن گیریم گف ...

عزیزم قانون دخول و ... واسه زمانی هست که بخوان زنا را ثابت کنن واسه سنگسار

ولی اگه به دختری یا زنی تجاوز بشه با رفتن به پزشک قانونی  اکی میشه مراحلش و جدیدا  واسه اثباتش زیاد سخت نمیگیرن

انشالله همشون خوشحال باشن ولی همه اینطور نیستن

منم نگفتم هستن 

خیلی ها خونه پدری خوبی ندارن فرار میکنن و ازدواج میکنن

فکر کن هر بار یکی تاپیک میزنه قلب اون آدم چقدر میشکنه

فکر نکنید اینجا مجازیه 

آدمهای اینجا دل دارن

خیلی هاشون دخترای بی‌پناه بودن که مجبور به ازدواج شدن

چرا همش نمک به زخمشون می‌پاشید

الان اینا ضرری به من شما رسوندن

نه 

خب الان شما چی کاری از دستت برمیاد

من چی کاری هیچی

فقط شدیم نمک روی زخم

خوشگلم میدونم منظوری نداری ولی هر دلی بشکنه تاوان داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا فورا میگن آمار تجاوز تو گشورای غربی بالاست انلر تحاوز بالاست چون گزارش به پلیس بیشتتره ولی توی ...

بچه های همین آدمها با ای طرز فکر خدای نکرده اتفاقی براشون بیفته بیشتر سکوت میکنن ! نمونه اش بخام مثال بزنم هر دومون میترکیم😅  

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بر اساس اعلام وب‌سایت آمارگیری استَتیستا، کشورهای نیجر، چاد، بنگلادش، گینه، موزامبیک، مالی، بورکینو ...

عزیزم اینا میانگین سن ازدواجن سن قانونی ازدواج مال ایران از همه پایین تره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
باور کن ایران نیس وهمه جا هس

یه دختر برای اینکه ازدواجش ثبت بشه باید به اون سن قانونی رسیده باشه تو هر کشوری که باشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

همه دخترای بالای ۱۲ سال که نمیرن پارک با مردا هم رابطه بگیرن  

حرف اینه که به همه دخترا نباید به اون چشم نگا کرد نباید به چشم جنس و کالا نگاه کرد که اگه ازدواج نکن با صد تا میرن و ...

حرف اینه یه مادره اومده میگه دخترم دادم به فلانی   حالا دخترش ابتدایی بود و تپل مپل و سفید  خوب بالاخره بچس گناه داره  مبخواد بچگی کنه 

یکی بالاتر راجب آمار تجاوز اینها پرسیده برام جالب بود یعنی اصلا تا حالا نشنیده اینجا دختر بهش تجاوز ...

عزیز دلم

یکی از مدیران ارشد شرکت ما که اتفاقا بسیار پولدار و تماما مدارک دکترا داشتن

یه دختر ۱۵ ساله داشتن

این دختر عاشق شد

پدر و مادرش گفتن نه 

حقم داشتن یه پسر لا ابالی بود

دختر گفت میخوام که میخوام 

یه روز که مادر رفته بود خرید

با قرص برنج خودکشی کرد  مادرش وقتی اومد خونه زنگ زد اورژانس 

توی بیمارستان میگفتن دختره فریاد میزده مامان نجاتم بده 

اما بعد مدتی فوت شد

این پدر و مادر بعدها همش میگفتن کاش رضایت می‌دادیم 

چه بسا ازدواجم میکردن بعد یه سال طلاقم میگرفتن

من نمیتونم بگم تصمیم درست چیه

اما گاهی پدر و مادر مستاصل میشن

اون دختر چنان عقلش رو میبازه چاره ای ندارن

بعضی وقتها هم فقر مادی و فرهنگی باعثه

یه دختر برای اینکه ازدواجش ثبت بشه باید به اون سن قانونی رسیده باشه تو هر کشوری که باشه

تو کشورای اروپایی اصلا چیزی ب نام ثبت ازدواج ندارن اگه اینو میگی

خیلیا اولش ب صورت ازدواج سفید باهم هستن اگه خوششون اومداز هم وتونستن کنار بیان بعد از بچه تازه ثبت میکنن

نگو ک بی اطلاعی از این قضیه

پس همه جای دنیا هس

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

منم نگفتم هستن خیلی ها خونه پدری خوبی ندارن فرار میکنن و ازدواج میکننفکر کن هر بار یکی تاپیک میزنه ق ...

میفهمم چی میگی عزیزم منم قصدم دل شکستن نبود اون دختری که زود ازدواج کرده گناهی نکرده که اتفاقا تو سایت میبینم اینایی که زود ازدواج کردنو بهشون حمله میکنن تحقیرشون میکنن ناراحت میشم میگم اینا چه گناهی کردن من میگم چرا باید قانونی ازدواج اینقدر پایین باشه چرا همه چی تو کشور ما با همه جای دنیا فرق داره

عزیزم اینا میانگین سن ازدواجن سن قانونی ازدواج مال ایران از همه پایین تره

وا این آماریه که در آوردن  ایران هم جزءشون نیست حالا  شما دوست نداری باور نکن هی ایرانو بکوب

تو ایران هم ازدواج زیر هیجده سال هست ولی نه به اندازه کشورهای دیگه تو خاور میانه هم هندوستان اوله

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
عزیز دلمیکی از مدیران ارشد شرکت ما که اتفاقا بسیار پولدار و تماما مدارک دکترا داشتنیه دختر ۱۵ ساله د ...

دیگه خدا به ما عقل داده باید شرایط رو نگا کنیم یه وقتایی وقتی خوده دختر اصرار شدید داره نه نباید گفت هی با خوبی باید لفت داد سربازیش بره   سرکار خوب بره و ... تا عقلش جا بیفته

واقعا اگه این دختر عقل داشت قرص میخورد واسه ...

حالا واسه هرکی

تو کشورای اروپایی اصلا چیزی ب نام ثبت ازدواج ندارن اگه اینو میگیخیلیا اولش ب صورت ازدواج سفید باهم ه ...

توی ازدواج سفید یه چیزایی رو توافق میکنن با هم زندگی میکنن اگر مناسب هم نبودن به راحتی از هم جدا میشن دیگه اون دنگ و فنگ طلاقو هم ندارن توی ایران یه زن بخواد طلاق بگیره موهاش سفید میشه توی راه دادگاها  چون شرایط طلاق هم برای زن توی ایران آسون نیست حالا فکر کن یه دختر بچه تو مسیر طلاق بیفته چقدر میتونن سختتر باشه