2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 112 پست
من مخالف شدید کودک همسری هستمولی ما ایرانی ها به شدت خودتحقیری میکنیماصلا به من چه ،به ما چه، رو تمر ...

دقیقا عادت به خود تحقیری دارن نمیگن شاید یکی خودش خواسته باور کن دیگه دوره زوری ازدواج کردن تموم شده هر کسی به خواست خودشه من خودم ۱۵ با بهترین خانواده ازدواج کردم اونا مخالف بودت ولی به نظرم احترام گذاشتن نمیدونم چرا فکر میکنن یکی تو این سن ازدواج کنه زوری بوده یکی نیس بگه ربطش به شما چیه تو این سن ازدواج کنی مشکله اما مثل غربیا روابط متعدد داشته باشی مشکل نداره

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم یه خانواده سنتشون اینه به خانوادخ از سر فقر این کارو میکنن یه وقتایی خود دختر تو سن کم عاشق می ...

الان قانون میتونه دختر ۱۳ ساله ای که توی پارک مواد میکشه رو جمع کنه نه 

میتونه همون دختر که همزمان با چند نفر رابطه داره رو جمع کنه نه

این ها رو خودم هر روز توی پارک میبینم

حداقل بره شوهر کنه با یکی باشه

نه با صد نفر

الان بچه ۱۴ ساله از من ۴۰ ساله بیشتر بلده

یکی بالاتر راجب آمار تجاوز اینها پرسیده برام جالب بود یعنی اصلا تا حالا نشنیده اینجا دختر بهش تجاوز بشه از ترس ابرو و خیلی وقتها خانواده خودش سکوت می‌کنه و اینطوری تو هیچ آماری ثبت نمیشه ؟ بعضی‌ها یک صفت خودتحقیر گرفتن دستشون همه جا پرت میکنن 🤦 چشمها و گوشها هم بسته ! 

خانواده ای که دختر ۱۲_۱۳ ساله شوهر میده مشکل یا تربیت خودش که دختر تو این سن دنبال عشق و عاشقی و ترس ابروی کوفتیشون هستن ! یا بخاطر فقر و از سر باز کردن ! یا بی عقلی 😐 چیز دیگه به ذهنم نمی‌رسه و برای هیچکدوم از دلایل بالا دلسوزی نمیکنم و کاری از دستم بر نمیاد 😊🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

حالا گیریم کسی بهش تجاوز شد، با خونواده و جامعه بسته ایی که داریم چطور به خونوادش بگه؟؟ اصن گیریم گف ...

همینا ۹۰ درصدشون دارن میگن تعرض نمیگن به خواست خودمون تو غرب الان دیگه روابط نامشروع عادیه 

منم مخالف کودک همسریم ولی دوستان مگه شما چندسال تو کشورای دیگه زندگی کردین که همش خودتحقیری میکنید

هر کشوری چالشای خودشو داره کشورما هم قطعا گل و بلبل نیست ولی آخه همش خودتحقیریم خوب نیستا

جالبش اینجاست همه این کودک همسرا راضی هستن و خوش و خرم و سن ۱۵ سالکی زایمان کردن !! هیچ‌مسکل و کمبود ...

انشالله همشون خوشحال باشن ولی همه اینطور نیستن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
دقیقا عادت به خود تحقیری دارن نمیگن شاید یکی خودش خواسته باور کن دیگه دوره زوری ازدواج کردن تموم شده ...

یه دختر با صد نفر رابطه داشته باشه

هزار تا درد و مرض مقاربتی بگیره مهم نیست

حامله بشه یه بچه بدبخت این وسط بدنیا بیاد مهم نیست

ولی همون دختر ازدواج کنه همه میشن سازمان حقوق بشر

هر کی زرنگه کلاه خودشو بچسبه باد نبره

بر اساس اعلام وب‌سایت آمارگیری استَتیستا، کشورهای نیجر، چاد، بنگلادش، گینه، موزامبیک، مالی، بورکینو فاسو، سودان جنوبی، مالاوی، ماداگاسکار، اریتره،‌ هند، سومالی، سیرالئون و زامبیا از بیش‌ترین ازدواج‌های زیر ۱۸ سال برخوردارند.

در نیجر ۷۷ درصد و در مالی، چاد و کنگو نیمی از دختران قبل از رسیدن به ۱۸ سالگی ازدواج می‌کنند

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
یه دختر با صد نفر رابطه داشته باشههزار تا درد و مرض مقاربتی بگیره مهم نیستحامله بشه یه بچه بدبخت این ...

حرف حق👌

چیزی که میگید رو قبول دارم ولی وقتی به دختر میگن تا ۱۸ سالگی باید صبر کنی محبوره از فکر شوهر کردن بی ...

آره کاملا اینطوریه زیر 18 چیز زیادی از زندگی نمی‌دونه کل آرزوش هم اینه لباس عروس بپوشه براش جشن بگیرن ذوق بزنه و با فکر کودکانه میره که ازدواج کنه 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

یکی بالاتر راجب آمار تجاوز اینها پرسیده برام جالب بود یعنی اصلا تا حالا نشنیده اینجا دختر بهش تجاوز ...

دقیقا فورا میگن آمار تجاوز تو گشورای غربی بالاست انلر تحاوز بالاست چون گزارش به پلیس بیشتتره ولی توی ایران که همیشه قربانی تحاوز توی جایگاه متهم میشینه هیچوقت آمار واقعی تحاوز جایی ثبت نمیشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست