2777
2789
عنوان

کودک همسری

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 112 پست
هر کشوری قانون داره برای سن ازدواج

نه عزیزم اینطور که میگید هم نیست. همه جا کودک همسری هست فقط ما کشور خودمون رو بولد میکنیم. در این الی که تو فرهنگ افغانستان و..... همچنان مرسومه.

از طرف دیگه تو کشور های غربی یک دختر ۱۸ ساله کن پیدا میشه که هنوز رابطه ای نداشته باش. برای اونا خیلی عادیه.

هرچی مد که باید مدیریت بشه همه جا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دیدین کسی تو سن پایین ازدواج کرده سرزنشش نکنید

اینطوری نسبت به زندگیش دلسرد میشه

گاهی خود اون دختر اشتباه میکنه

گاهی والدین بی مسئولیتی داره که میخوان زودتر از دستش خلاص بشن

در هر دو حال بعد ازدواج هر گونه سرزنش و سرکوفت زدن به این افراد اگر ذره ای اونا رو نسبت به زندگی شدن سرد کنه

انرژی منفی به سمت سرزنش کننده برمیگرده

خودم کودک همسر نبودم البته که خدا خواست چون اگه به مادرم بود ۱۴ سالگی منو شوهر میداد ولی دلایلی پیش اومد که ۲۴ سالگی ازدواج کردم 

جالبش اینجاست همه این کودک همسرا راضی هستن و خوش و خرم و سن ۱۵ سالکی زایمان کردن !! هیچ‌مسکل و کمبود ...

دیگه کسی درد شو نمیگه که، خوشی هاشو تعریف میکنه.

ولی خب هر چقدر آدم کم سن باش تا آگاه هست طبیعی راضی باش.

اگ خودمون نیستیم بی شک افغانستان

درسته قبل از طالبان فکر میکنم ۱۶سال بوده تو دوره طالبان قانون خاصی نداره ازدواج دختر هشت ساله هم ثبت سده

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

آخه اکثرا سنتی ازدواج نمیکنن که میبینی دختره 13 ساله دوست پسر داره افتاده دنبال دوست پسرش که بیا خواستگاریم پسره می‌ره خانواده قبول نمیکنن این دختر روششو از همه بهتر بلده میگه بیا فرار کنیم در آخرم واسه این تحفه ها عروسی هم میگیرن 

نمونش این فامیلمون تاپیک هم زدم ازش 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

اگر دیدین کسی تو سن پایین ازدواج کرده سرزنشش نکنیداینطوری نسبت به زندگیش دلسرد میشهگاهی خود اون دختر ...

عزیزم یه خانواده سنتشون اینه به خانوادخ از سر فقر این کارو میکنن یه وقتایی خود دختر تو سن کم عاشق میشه قانون باید بازدارنده باشه دختر ۱۳ساله نباید اجازه ازدواج داشته باشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
میدونستید کم ترین سن تجاوز مربوط به کدوم کشوره؟میدانستید بیشترین آمار تجاوز رو کدوم کشور ها دارن؟ چر ...

من مخالف شدید کودک همسری هستم

ولی ما ایرانی ها به شدت خودتحقیری میکنیم

اصلا به من چه ،به ما چه، رو تمرین کنیم

نمیدونم چه آسیبی به بقیه میزنن هر روز یه تاپیک

شما ها ۴۰ سالگی ازدواج کنید مختارید

اینقدر میرن رو مغز اون بنده خداها فکر کنم اکثرشون بعد اومدن به نی نی سایت افسرده شده باشن

خودم کودک همسر نبودم نیاین بگین از خودش دفاع کرد

ولی دیگه شورش رو دراوردین

بله کشورهای اروپایی تو این سن ازدواج نمیکنن

ولی ۹۰ درصد دخترا توی همین سن رابطه جنسی دارن

چرا اینو بد نمیدونین

میدونستید کم ترین سن تجاوز مربوط به کدوم کشوره؟میدانستید بیشترین آمار تجاوز رو کدوم کشور ها دارن؟ چر ...

حالا گیریم کسی بهش تجاوز شد، با خونواده و جامعه بسته ایی که داریم چطور به خونوادش بگه؟؟ اصن گیریم گفت و شکایت کردن قاضی قبول میکنه؟؟؟چهارتا شاهد مرد شاهد دخووول بودن😑 همین الان یه تاپیک بزن درباره و تعرض و تجاوز ببین چقدر آدم میاد میگه بچه بودیم بهمون دست درازی شد 

عزیزم یه خانواده سنتشون اینه به خانوادخ از سر فقر این کارو میکنن یه وقتایی خود دختر تو سن کم عاشق می ...

موافقم با شما، ولی عزیزم دولت برا افراد کم سن که ازدواج میکنن وام ازدواج بیشتری میده.😐

من سر یه موضوعی در مورد همه کشور ها تحقیق میکردم دیدم این سیاست همه جا هست.😑

آخه اکثرا سنتی ازدواج نمیکنن که میبینی دختره 13 ساله دوست پسر داره افتاده دنبال دوست پسرش که بیا خوا ...

چیزی که میگید رو قبول دارم ولی وقتی به دختر میگن تا ۱۸ سالگی باید صبر کنی محبوره از فکر شوهر کردن بیاد بیرون تا ۱۸ سال بچه کلی تغییر کرده بزرگ تر شده بهتر میتونه فکر کنه

موافقم با شما، ولی عزیزم دولت برا افراد کم سن که ازدواج میکنن وام ازدواج بیشتری میده.😐من سر یه موضو ...

خوب نباید بده